View Single Post
stare 06.11.2011, 17:26   #1247
vernille

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

revive, raz, śliczna klacz, dwa, Sam ma cudowne włosy! D:

Poprzednie fragmenty historii rodziny Harrison :Część I.

Część II

Przyszła matka w końcu postanowiła podzielić się radosną nowiną z Tonym, jednocześnie sugerując, że przeprowadzka do jej domu byłaby dobrym rozwiązaniem. Facet się zgodził, już ustalali szczegóły, kiedy pojawił się problem - on sam ma konia, wszyscy się na parceli nie pomieszczą. Rose, chcąc nie chcąc, musiała pożegnać się z November Rain i oddać ją do adopcji, sam Anthony z kolei swojego konia też porzucić musiał, ale szkoda go nie było, bo nie miał żadnych umiejętności etc. No cóż, co do November, to pozostaje tylko marzyć, że po śmierci DQ i Grey'a, będzie się dało ją przygarnąć. D:
Poniżej jedne z ostatnich zdjęć zrobionych tej klaczy.

*w tle dom, którego zdjęć wcześniej nie miałam ;d*

Nawet przyjechał po nią taki... koniowóz! D:

Zaraz po przeprowadzce chłopaka, Rose zaczęła mieć mdłości (dziwny zbieg okoliczności?). Ciąża była pewna - nieco niechciana, ale damy radę.

W między czasie, zrobili remont. Ot, nieco unowocześnili wnętrze, dodatkowo wyposażając go w różne duperele - trzeba przyznać, że dom nabrał klimatu, moim zdaniem udało im się połączyć 'dawniejszy' zewnętrzny wygląd z przytulnym, lekko modernowym wnętrzem.

Myślę o wrzuceniu go do oceny na forum. Dobra! Wracamy do historii! Co to tam... a! Nowe zmiany trzeba było uczcić w należyty sposób, ah...

+ BONUS, foch na sprzątaczkę. Tu mi się Antoś przywiesił, ale po chwili oprzytomniał i pognał za ukochaną, która zdążyła się wykąpać, zjeść, nakarmić konie, pobawić się z psem i Bóg wie co jeszcze. d:

vernille jest offline   Odpowiedź z Cytatem