.Catti., fajne to zdjęcie z kobrą, jak to się stało?
Gio, fajny ten pies... husky są śliczne
Romantyczny powrót do Appaloosa Plains...
W pewnej wiosce, Appaloosa Plains, mieszkała sobie rodzina Martinez... Małżeństwo z dwójką nastolatków, trzema konikami i gosposią... Jeden z koni był "inny", tak od maleńkości

Dwa normalne konie, to nie byle mieszańce... to para arabów, czarny ogier Aquino i jego klacz, Kometa...

No i ten inny koń... Jaśminka...

Rodzeństwo nastolatków, starsza jest dziewczyna, Klara. Jej młodszy brat, to Wiktor... Ich rodzice to Wojtek i Aisha. Jak widać, Klara jest w zaawansowanej ciąży... Zaszła w ciążę w liceum, tak jak jej matka...

Wojtek, Aisha i Wiktor wybrali się razu pewnego z końmi i mutantem do stadniny, gdzie każdy ćwiczył swojego wierzchowca.

Klara zaczęła rodzić, brat ją zawiózł do szpitala.

W szpitalu pojawił się też ojciec dziecka, Ruben.. Wrócił z moją familią do ich domu...

Klara następnego dnia stała się młodą dorosłą i jeszcze tego samego wieczoru wyprowadziła się z dzieckiem do Rubena. Chłopcu dała na imię... Gienek...

Specjalna edycja dla zainteresowanych moją kolekcją drobnych zwierzątek, czyż nie są słodziutkie?
Jaśminki już z nimi nie ma, wypuściłam ją. Jest taka opcja na jednorożcu "Wróć do dziczy".