View Single Post
stare 10.11.2011, 16:01   #17
Saphira

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Łzy dzieciństwa

Cytat:
Napisał Ilovesims3 Zobacz post

Nagle podszedł do niej chłopak i zapytał:
- Jak się nazywasz?
- Destiny. A ty?
- Marco.
N[b]a[b/]gle do parku wbiegła Christina i zaczęła szukać swej córki.

UWAGA! Będzie utworzone wideo story na podstawie tego FS.
POWTÓRZENIE
Radzę ci najpierw napisać przynajmniej trzy fajne odcinki, bez literówek, błędów ortograficznych, powtórzeń, ze zrozumialszą i ciekawsza akcją. Jeśli nie chce ci się pisać, to tego w ogóle nie rób !

Lepiej rozwiń zdania, bo możesz JESZCZE zrobić z tego fajne opowiadanie, jeśli nie będziesz pisać tego "na kolanie" i na "odwal się". Do tego trzeba się przyłożyć ! Usuń za pomocą kodu lub modu dymki i kryształki przed robieniem zdjęć.Np. znamy wygląd tylko jednej bohaterki i to jeszcze z wczesnego dzieciństwa, ale nie znamy takich szczegółów jak np. koloru jej oczu. Wśród nastolatków nie umiałam jej rozróżnić, ponieważ nie widziałam jej przedtem w tym wieku, zdjęcie było zrobione ze zbyt daleka ( używaj zbliżeń ), a dymki przesłaniały wiele.
Rozwijaj zdania iakcję, opisuj miejsca, pamiętaj, że zdjęcia to tylko dopełnienie !
Np. Nagle podszedł do niej chłopak i zapytał :
mogłaś napisać tak
W pewnej chwili podszedł [zbliżył się] do niej (np.czarnowłosy) chłopak i spytał [zapytał] :

Punktacja ? 1/10, przy naciąganiu 1,5/10. Jeśli się poprawisz, masz szansę na 7/10.

Najlepszy zwiastun tego lata !
Jak dla mnie super...Polecam...
Mari777
Saphira jest offline   Odpowiedź z Cytatem