Dobrze, że ja nie pozbyłam się pierwotnych wersji plików package, tak więc mogłam naprawić "oryginały" i je potem połączyć. Tak w ogóle, to utarło się na ten proces mówić "kompresowanie", a tymczasem s3pe ich nie kompresuje, tylko łączy wiele plików w jeden...

Moja paczka z fryzurami zajmuje więcej, niż łączna wielkość pojedynczych plików... Ja mam bardzo dużo takich dodatków Store, które się nie chcą zainstalować po łacie 1.8. Dlatego ja je mam włożone do gry "boczną furtką", zainstalowałam je przed łatą 1.8, a potem pliki dbc włożyłam do Mods\DCCache. Musiałam te pliki dbc potraktować rigfix'em, bo one też miały problemy, bo nie mogłam ich prawidłowo zainstalować. To jednak powoduje, że nie wiem, czy są w pełni naprawione. Czeka mnie więc mnóstwo roboty, chcę podzielić te pliki na takie z rzeczami dla Simów (fryzury\odzież itd) i rzeczy z trybu budowy\kupowania. Potem naprawię te z budowy\kupowania i czeka mnie wielogodzinna katorga łączenie wielu plików w jeden. Już wiem, że nie można mieć za wielu plików w paczce i nie mogą być za duże...