View Single Post
stare 12.11.2011, 21:25   #1314
Lukires

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał Bindi Zobacz post
Miałam tak samo, simka "zaliczyła" swoich licznych kochanków we wszystkich możliwych miejscach a pragnienie się nie spełniło, ale grałam mimo to dalej już porzuciwszy nadzieję na metalową plakietkę, gdy po pewnym czasie samo nagle wskoczyło i pojawiła się znajoma muzyczka. Co najciekawsze stało się to w sytuacji zupełnie nie związanej z celem życiowym.

Okazja trafia się w godzinach pracy, trochę bez sensu wg mnie bo chcąc spełnić tę okazję trzeba wyjść ze szpitala i ocena pracy spada w dół. Jest tak jak napisałaś, darmowa klinika pojawia się na otwartej parceli publicznej, idziesz na nią i kilkasz na simów, pojawia się interakcja "udziel darmowej porady" czy coś w tym stylu, tylko raz tak robiłam i to bardzo dawno temu. Lekarz diagnozuje a potem daje do połknięcia pigułę wielkości owocu, że też simy się tym nie udławią Jeśli nie ma tej opcji na simie tzn, że jest zdrowy i nie potrzebuje porady a po prostu przypałętał się przypadkiem. Odpowiednia interakcja będzie zdaje się w innym kolorze.
Upewnij się też, czy nie masz włączonej opcji stłumienia okazji.

Hm... tak sprawdziłam to i rzeczywiście okazja klinki była jednoznaczna w wyjściem ze szpitala . Dzieki za wyjasnienie
Lukires jest offline   Odpowiedź z Cytatem