View Single Post
stare 20.11.2011, 16:30   #8
Lexi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Amnesia The Dark Descent

Cytat:
Napisał Rosari
Fajny, ale troszkę krótki :>
Chris aniołem ? OMG
Ostro się zdziwiłam, gdy powiedział, że Bóg karze za miłość.
Ale Fs fajniutkie
Natrafiłam na kilka błędów, ale nie są zbyt istotne
Weny życzę, pisz daleej :3
Dziękuję, dziękuję Jak wiemy Bóg nie powinien karać za miłość, ale ja sobie tak ubzdurałam i cóż ^^' Jest aniołem, na początku myślałam czy by po prostu nie był po stronie Alexa no ale to chyba byłoby za dużo jak na nerwy Mii

Cytat:
Napisał Silver
O nie! Why? Jak możesz go tak krzywdzić? W ogóle to się zamotałam trochę. Tyle się tu dzieje, że trudno ogarnąć
Chris aniołem..ciekawe. Robi się coraz ciekawiej. Akcje można bardzo ładnie teraz rozwinąć (mam nadzieję, że też szybko). Trochę się zdziwiłam, że zwykły wisiorek mógł ją ochronić i że Alex nie miał jakiegoś zabezpieczenia...nie wiem straży czy coś, żeby Mię pilnowali a poza tym jest demonem więc może dużo zdziałać w tym kierunku.
W końcu to wisiorek od anioła więc ma specjalnie właściwości, dlatego nie jest do końca taki zwykły. Alex nie postawił straży bo po pierwsze był bardzo pewny swojej mocy, a po drugie nie wiedział, że Chris ją uratuje, a sama by nie uciekła do swojego świata.

Cytat:
Napisał Scathach
FS megazajeczapiste! Czytałam to w nocy o 23 na telefonie. Wiesz, ciemno, a ja widzę tylko mały ekranik i swoje dłonie a tu mi jakiś zombiak wyskakuje! Boże, zawału prawie dostałam. Fantastyczne, bardzo mi sie podoba, chciałbym umieć pisać tak Jak Ty! Umiesz stworzyć napięcie, za to duży plus. Nie za bardzo przypadła mi do gustu twarz rudowłosej... Ale to nic, dalej da sie czytać. Denerwuje mnie tylko ten Alex, jakbym miała cegłę, to bym mu z niej przywaliła. Na serio. Ja chce coś strasznego! Znowu te sny i jakiś ryjcok zombiaka XD . Mistrzowskie, błędy masz, ale mi nie przeszkadzają w czytaniu. Pisz dalej! Życzę mrocznej weny :*
Ciesze się, że cię zainteresowałam moim fs, i co mogę więcej powiedzieć? Mam nadzieję, że dalej będziesz czytała moje wypociny

Cytat:
Napisał Nesyetta
Chris aniołem... hmm, to mi trochę nie pasuje. Poza tym coś za spokojnie wyznał to Mii.
No jak miał jej to powiedzieć? No dobra, próbował być delikatny a poza tym prawda musiała kiedyś wyjść na jaw

Cytat:
Napisał Lucha
Mia ma nie ładną teraz twarz. Konkretnie coś mi w tych brwiach i oczach nie pasuje...
Sny powróciły, będzie ciekawie
Nareszcie zwiała od Alexa! Zmieniam strasznie zdanie, wiem Wolę jednak Chrisa
No chyba zrobię jej trochę łagodniejszy makijaż i może brwi zmienię, a z drugiej strony nie chce tak skakać z jednego koloru do drugiego no ale jak będzie taka konieczność to zmienię na ten rudy marchewkowy Ja też wolę Chrisa

Cytat:
Napisał Searle
A mnie się Mia teraz podoba - wydaje się taka pulchniejsza na twarzy i dojrzalsza. Kolorek też świetny

Jeśli chodzi o odcinek, to jakoś tak szybko to wszystko opisałaś. Pędzisz z akcją. Skaczesz ze sceny w scenę.
Komplikujesz akcję Teraz jakieś anioły dochodzą. Średnio mi się ten pomysł podoba, ale niech będzie.
To FS sukcesywnie traci w moich oczach z odcinka na odcinek.
Dobrze, że chociaż tobie Searle podoba się nowy wygląd Mii Szkoda, że ci się mniej podoba to fotostory no, ale cóż chciałam coś dodać bo same sny nie mogą być jedyną atrakcją tutaj.

Nie wiem kiedy pojawi się kolejny odcinek tak więc proszę o uzbrojenie się w cierpliwość.

One hell of a butler
Lexi jest offline   Odpowiedź z Cytatem