View Single Post
stare 20.11.2011, 20:43   #4
Panna Lawenda

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Hate That I Love You

Cytat:
Napisał Rosari Zobacz post
uch, nie spodziewałam się, że to jednak nie będzie takie fajne xD
Zwracam honor, przepraszam, że wysunęłam pochopne wnioski.
Hm, ja wcale nie powiedziałam, że to "będzie fajne" tylko byś nie nazywała od razu tego "szmelcem", bo to dość przykre dla autora opowiadania, nie sądzisz? Okej, nie podoba ci się, mi też nie podchodzi, ale może by to inaczej ubrać w słowa? Tak, by to nie było krzywdzące?
I ogólnie w swojej wypowiedzi chciałam zaznaczyć, nie, że może "wybije się" pod względem fajności, tylko pod względem doprowadzenia do końca, choć użyłam słowa "może". To tylko przypuszczenia. Albo źle to ujęłam słowa, co często mi się zdarza, albo kłania się czytanie ze zrozumieniem.

Hm, co do FS. Więc doczekaliśmy się kolejnego odcinka. Nie za szybko?
Chyba będę szczera i powiem, że zbytnio ciekawe to to nie jest.
Niezbyt mi się podoba, jest takie proste, zwykłe, akcja pędzi jak szalona. Nie czekam ze zniecierpliwieniem cóż będzie dalej, bo ani trochę mnie to nie interesuje. A mówiąc "proste, zwykłe" mam na myśli, że teraz takich opowiadań jest pełno, pod względem stylu, ani fabuły niczym się nie wybijasz, ot, takie opowiadanko do przeczytania i wyrzucenia z umysłu. Choć mam nadzieję, że się nie poddasz i będzie coraz lepiej. Ale to już zależy tylko od ciebie.

Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności!
Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania.

Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza

Panna Lawenda jest offline   Odpowiedź z Cytatem