View Single Post
stare 21.11.2011, 07:20   #16
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Hate That I Love You

tyyyyyyyyyyyyyyyyyyggggggggggggggggdfdgggggggggggg gggffffffffffffffffffffffffffggggggggggggggfffffff fddddddddddddddddddddggggggggggggggdddgfgfdgdfgdfg fgdfgdgdgfgfgfgffgfgfgdfgfgdfgdfgggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggf ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffddddddddddddddgdfffffffddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddd

Cytat:
Zaprzyjaźniliśmy się, a nawet coś między nami zaiskrzyło. Następnego dnia, poszłam do kuchni żeby zjeść śniadanie
Hahahahahahahaha! Mam rozumieć, że zaprzyjaźnili się i coś między nimi zaiskrzyło PIERWSZEGO DNIA?!
Cytat:
Zastanawiałam się, dlaczego ta "Impreza" ma się odbyć kiedy Misha jest w pracy, więc spytałam go.

-A dlaczego ta impreza ma się odbyć wtedy, kiedy Misha jest w pracy ? - spytałam
Loooooooooooooool!
Po co powtarzać dwa razy dokładnie to samo? Nie lepiej napisać "Zastanawiałam się, dlaczego ta <<Impreza>> ma się odbyć kiedy Misha jest w pracy, więc spytałam go o to"?

Przeczytałem tylko do drugiego zdjęcia, potem oparłem się głową o klawiaturę i zasnąłem. Po prostu nie podoba mi się. Tyle ode mnie.

Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 21.11.2011 - 07:32
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem