View Single Post
stare 23.11.2011, 10:12   #5
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Też mi się podoba to drzewo, ale ostatnio tak jakoś nie wysyłam ludzi na przejażdżki, jadą tylko do stadniny poćwiczyć z przeszkodami i słupkami a potem do domu. Muszę tam wysłać Wiktora i Berenikę Byłoby prościej, gdyby chociaż raz EA dopracowało coś na maksa, i dało możliwość grupowej przejażdżki, zamiast kombinowania w ustawianiem ludzi w zastępie...

shotshe, dzia za linka

EDIT:

Rodzina Martinez z Appaloosa Plains...

Wszystkie zdjęcia z tej wstawki są już po wymianie karty grafiki. Moje wrażenia już opisywałam w innym temacie, więc nie będę się powtarzać, ale nadmienię tylko, że jestem z niej zadowolona... Dzikie konie nadal się błyszczą, ale jest to już znośne błyszczenie, zwłaszcza, że to tylko dzikie konie, moje się nie błyszczą.

Maya sobie biega... Jak to Maya

Aquino...

Kometa...

A tutaj już wyprawa w teren...

Huan kupił sobie loda... Lolita też, ale gra ją ustawiła w płocie i głupio to wyglądało, więc nie pstrykałam fotki

Koniki dostają marchewkę w podziękowaniu za jazdę...

A teraz seria zdjęć pod tytułem Aleśmy senni...

Udało mi się jakoś wszystkich naraz zmusić do jedzenia posiłku równocześnie...

Dziki koń zrobił coś nienormalnego, wszedł do stajni by sobie uciąć drzemkę...

I kolejny dziki koń. Zresetowałam sobie wszystkie bezpańskie zwierzaki NRaasem, bo mnie denerwuje tyle błyszczących koni na podwórku.

Huan dosiada konika, ale średnio mu to wychodzi, widać uczenie się jazdy konnej z książek niewiele ma wspólnego z praktyką

Huan w terenie...

Bonus... Janinka też czasami sypia!

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 23.11.2011 - 13:00
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem