View Single Post
stare 23.11.2011, 16:35   #6
M3Lcik

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Powracam ze swoją Molly Fiołek,która zaczeła zgłębiać uroki AP. Jej ulubionym miejscem był koci park,gdzie mogła się odprężyć a Błysk poskubać świeżą trawe.

Wieczorem gdy leniwie wracali do domu spotkali pana policjanta na koniu...

...a w domu jelonka! Molly ma ręke do zwierząt i jelonek dał się nawet pogłaskać.

Jednak godzina była jeszcze młoda a Molly nie miała ochoty siedzieć w domu.Przebrała się więc i wybrała do jedynego baru w mieście "Wodopoju",gdzie trafiła na turniej gry w rzutki. Nie chwaląc się Molly była mistrzem w tej grze wiec smiało się przyłączyła i oczywiscie wygrała.

Po wygranej postawiła sobie zwycięskiego () drinka i wszystko byłoby super gdyby nie typek,który się jej przyglądał i rzucał kiepskimi tekstami. Molly miała go dość i wróciła do domu.

Następnego dnia ku wielkiemu zaskoczeniu Molly facet pojawił się pod jej domem i bezwstydnie próbował się podlizywać Błyskowi.

Gdy Molly podeszła kulturalnie się przewitać (zanim wyrzuciłaby typa) Jegomość wyskoczył z przeprosinami i zaprosił Molly do parku. Troche ją to zatkało,ale wymigała się niby włączonym żelaskiem

To tyle.Niesty gra mi się wyłączyła i już nie chciało mi się na nowo włączać

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem