View Single Post
stare 24.11.2011, 19:39   #274
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Problemy z grą

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
No a u mnie znowu się gra wyłącza... Już mam chyba dosyć tych Simsów... Na domiar złego nie mogę się zalogować na mts. Jeszcze ze 3 dni temu byłam na mts i wszystko było OK, ale czyściłam ostatnio dane przeglądarki, więc się musiałabym tam teraz zalogować, no i się nie da... Nie zmieniałam hasła czy coś... Próbowałam poprosić o maila z hasłem, ale po drodze trzeba wypełnić formularz i witryna odrzuca moją datę urodzenia... No chyba wiem, kiedy się urodziłam... Sprawdzałam na forum, czy czasem nie jestem zbanowana, ale nic takiego się nie jest napisane przy moim avku... Lubiłam tamto forum... Nawet nie wiem, czy mi teraz wolno pobierać dane...
O wyłączaniu to ja wiem sporo, ale dwójki. Pewnie nadal byłabym wierna poprzedniej odsłonie simów, ale na chwilę obecną gra zacina mi się na pasku ładowania, łącznie z dźwiękiem Nie pozostaje nic innego, jak zresetować komputer. Oczywiście na czystym folderze EA GAMES śmiga aż miło, ale nie mam ochoty grać w dwójkę bez swoich starych, dobrych rodzin z Miłowa. Zbyt wiele czasu poświęciłam budowaniu domów i tworzeniu historii rodzin w tamtym otoczeniu. W takiej sytuacji przeniosłam się na trójkę... O dziwo, moje problemy z dwójką zaczęły się po zmianie karty z NVIDII na Radeona. Innym grom wyszło to na lepsze (np. Wiedźmin II na max detalach chodzi jak marzenie, gdzie wcześniej łapał przycinki na minimalnych ustawieniach), ale oczywiście dwójkowe simy jak zwykle muszą robić problemy

Co do MTS, to nie masz się co martwić. Też mam problem z logowaniem. Ostatni raz byłam tam z pół roku temu, jak nie lepiej. Próbowałam zarejestrować się na nowy nick, dodać stronę do wyjątków, ale to nic nie daje.