View Single Post
stare 24.11.2011, 20:20   #275
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Problemy z grą

Teraz poszłam się zalogować na mts i się udało. Może mieli przeciążoną stronę, czy coś... Co do dwójki, to jest to normalne, że zmiana karty grafiki na lepszą spowodowała takie problemy... Nie zapominajmy, że dwójkę skończono pisać dawno temu. Gra nie rozpoznaje takiej nowej karty grafiki... Co ja mówię, nawet podstawka trójki w wersji 1.5, którą instalowałam ostatnio na Windowsie XP (już po wymianie karty grafiki), wyświetliła info, że gra nie wie co to za karta grafiki... Co prawda gra się włączyć dała, ale już się o nową kartę pluła... Ja mam taką starą, ale super gierkę, Search & Resque 4 Coastal heroes i na moim kompie stacjonarnym nie da się w to grać, bo gra jest za stara. Na Windowsie XP gra się wyłącza jeszcze przed intrem, na Windowsie 7 nawet się nie chce włączyć.... Było już tak na starej karcie grafiki, więc teraz nawet nie próbuję... Gdybym się baardzo uparła w to grać, musiałabym odpalić mojego starego lapka, na którym z kolei ta gra się troszkę wlecze... Nie trafisz za tą dzisiejszą techniką

No a ja pewnie jednak przeinstaluję oba moje Windowsy, i spróbuję zainstalować potem Simsy... Jestem upartym człowiekiem, więc nie mogę się przemóc, żeby pograć na innych swoich zapisach. Być może to wyłączanie się gry jest tylko w AP, miałam już tak podobnie przy Po Zmroku. W Bridgeport grało się okropnie, Simy się blokowały, znikały itd, a w SV wszystko było OK... Za to teraz Bridgeport działa mi najpłynniej ze wszystkich miast. No a przynajmniej "działało", przed Zwierzakami, bo teraz to gram w tym głupim AP.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem