View Single Post
stare 25.11.2011, 13:09   #1351
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Stephenowa no a ile oni mieli żyć w mieście by mi się już nie pomieścili hehe

eyvee a ci się rozmnażają jak króliki no he he ale Tomoya jest śliczny oby teraz była dziewczynka

no to dalej Już nie dużo do nadrabiania mi zostało w końcu

Rodzina Newton

poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik

Drzewko genealogiczne będzie chyba w każdym poście żeby łatwiej było się odnaleźć

Kevin poznał w spelunce dziewczynę imieniem Karri. Jej blond loki oszołomiły go i postanowił zagadać

Następnego dnia znów ją spotkał tak całkiem przypadkiem Kevin postanowił ostro działać "ta dziewczyna musi być moja"

-"Dziewczyny chyba lubią kwiaty... tak! mama mówiła o kwiatach" jak pomyślał tak zrobił

No i zostali parą Kevin myślał że wygrał los na loterii. W jego rodzinie faceci jak się zakochają to już na wieki

Jego siostry też chciały kogoś poznać, tym bardziej, że miały iść na studniówkę
Rosalyn poznała już swojego chłopaka (nie pamiętam imienia)

I nie czekała długo aby zadziałać

No i zostali parą

Wspólnie spędzali czas w parku ahh... "jeszcze żeby mnie na rękach nosił to będę szczęśliwa "

A to co? Christin w ciąży? Udało się !!! Nie mówiłam wam ale Kris i Christin starali się o jeszcze jedno dziecko i udało im się ;D

Christin powiedziała Krisowi gdy tylko wszedł do domu
-"Kochanie jestem w ciąży! Udało nam się ! Jeszcze nie jesteśmy tacy starzy "

-"Daj posłuchać!!! jest tam kto?"

Christin i jej brzuszek malutki, a już w krzyżu łamie Christin od zawsze marzyła o wielkiej rodzinie. Kochała dzieci, na szczęście Kris podzielał jej zdanie

Kris był podekscytowany jakby to było pierwsze dziecko... a to już piąte Okazało się że to będzie chłopiec Wybrali mu imię: Oliver
Kris codziennie po pracy głaskał brzuch mówiąc: "tatuś idzie zarabiać pieniążki, a ty nie dokuczaj bardzo mamusi"

Chwila wieczornego relaksu Kris musiał dbać o ciężarną żonę, bo humorki to ona miała Aż jej się oczka świecą Dzieci poszły na studniówkę

Annmarie przyszła najwcześniej. Dość że była sama to jeszcze pobiła się z kolegą i ciągle jej dokuczali... biedna

Zabawa zabawą, a tu lekcje nie odrobione! Dzieciaki w komplecie

No może nie w komplecie... Jedno chce już dołączyć Christin rodzi I to tak przy śniadaniu... mamuśka no co ty

Kris był tak zestresowany, że nie był w stanie prowadzić Christin zachowała zimną krew. W końcu to trzeci poród, w tym były trojaczki, nic ją nie zaskoczy

No i przedstawiam Olivera Newtona najmłodszego mężczyzny w rodzie Newtonów

Kris się starzeje Jest już dorosły

Dr. Kris Newton Christin też miała urodziny

Christin Newton - matka 5 dzieci

Jak dobrze, że mają lokaja kobietę Ma kto się zająć Oliverem, gdy Christin pada ze zmęczenia

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/

Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 25.11.2011 - 13:38
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.