View Single Post
stare 01.12.2011, 14:17   #1438
M3Lcik

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Piątek z pietnaście 20.00 byłem już u prgou drzwi Honey. Zza sciany slyszałem sączący się głos wokalistki country. Brrr...nie lubie takiej muzyki,no ale to nie ja wyprawiam impreze.
Drzwi otworzyła mi gospodyni w....seksi wdzianku! I nagle mnie olśniło. Prócz mnie nie było żadnych innych gosci.
-Witaj Steve złotko.Chyba ci nie przeszkadza,że wyprawiłam mały bankiecin sam na sam...
Przeszkadza? Oczywiście,że nie! W sumie byłem sam z Osobistością. Czy mozna chcieć czegoś więcej??

Zeby nie wyjsc na tępaka zaczołęm prawić Honey komplementy.

Śmiała się jak nastolatka i zaproponowała drinka. Po kilku głębszych zaciągneła mnie do jacuzi a potem na góre do sypialni w celu "przetestowania mojego węża pożarowego"....testowalismy się tak aż do białego rana i omało co nie spóżniłem się do pracy.

W ciągu kolejnych dni odwiedzałem ją bardzo często i w czasie pracy i po pracy. Za każdym razem czas z nią spędzony upływał baaardzo przyjemnie.

Niestety moje zauroczenie słodką Honey nie mogło oczywiście trwac wiecznie. Któregoś popołudnia gdy akurat miałem wolne wybrałem się na głępszego do "Wodopoju".Darowałem sobie spotkanie z Honey.Chciałem wreszcie pogadać z kumplami.Ile to przecież można baraszkowac w łóżku,a z Honey w sumie nic innego nie robilismy.
Gdy dochodziłem do baru zauwazyłem ją w objęciach niejakiego J.J-innej osobistości z AP. Gdy teraz sobie przypomne jak się zachowałem to aż mi samemu głupio,że zachowałem się jak dzieciak. Jednak wtedy aż się zagotowałem.Podeszłem do nich,szarpnołem ją za ramie i wygarnołem co sobie o niej myśle. Jeżeli myslałem,że zacznie mnie przepraszać,tłumaczyc się czy coś no to grubo sie myliłem. Zasmiałą mi się w twarz i zaczeła ostro ochrzaniać.
-Co ty sobie myślałeś,że założymy rodzinę? Będę ci gotowała i prała? Steve czy ty nie skumałeś,że to tylko romansik? Jakbyśmy wyglądali,ja gwiazda a ty...strażak. Jesteś śmieszny.
Miała racje.Jestem smieszny,i wtedy to do mnie boleśnie dotarło. Co ja właściwie sobie wyobrażałem,że naprawde ze chce ze mną być? Porażka na całej lini...

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem