Cytat:
Napisał Aguncja
Nie wiem gdzie zapytać... czy jest mod "postęp historii" (nie wiem jak się nazywał) do dodatku zwierzaki, nie widzę w aktualizacjach modów.
|
Zależy jakiej "firmy" chcesz tego moda,
NRaas Story Progression od Twallana, jest zaktualizowany pod Zwierzaki. Korzystam i nie narzekam. Co prawda mod jest po angielsku i ma mnóstwo opcji, ale jak się go "obcyka" to jest naprawdę świetny. Należy pozostawić włączony postęp historii EA w opcjach, a mod sam przejmie kontrolę nad grą. Jednak należy wejść w "General Options" i w rubryce "Story Progression" dać na "true", bo ostatnio domyślnie jest "false" (wyłączony). Można to zrobić klikając na Sima\komputer\Ratusz i wybierając: NRaas\Story Progression\General Options...
Zauważyłam, że wyszła wersja 72 moda NRaas Master Controller i nowy moduł cheatowy. Dobrze, może Twallan poprawił niedociągnięcia. W ogóle to warto śledzić stronę
NRaas Industries.
Cytat:
Napisał ginsei
Anie - a ta twoja służąca jest najęta, czy masz ją w rodzinie? Bo strasznie dużo ci w domu pomaga - mój lokaj taki chętny nie jest 
|
ginsei, mam dodatkową Simkę, ubraną w uniform służącej, jest w pełni sterowalna i nie jest wynajętą pokojówką, ani lokajem

Ubranie i fryzurę służącej można zdobyć wpisując kod
UnlockOutfits on, przed wejściem do Tworzenia Sima.