Właśnie nie wiem, czy próbować, bo nie bardzo go rozumiem, to po pierwsze. Po drugie chyba nie jest wersja jego dopasowana do mojej wersji gry. Nie chcę nic schrzanić.
No tak, możliwe, że już nie będzie występował, ale nie będę miał innych rodzin, no nie? Wszystkie interakcje poznikają itp... :/
A dlaczego mam nie zapisywać na jednym zapisie? Może wyjaśnić, bo mnie to ciekawi. Przeczytałem właśnie, że tak lepiej, bo im więcej zapisów tym gorzej. A teraz jak mówisz, że nie to już się zacząłem gubić w tym wszystkim...
Aha, Ok, mam nadzieję, że znajdę tą opcję czyszczenia cache w dashboardzie. Przetestuję i zobaczymy czy to coś da. Choć szczerze mówiąc wątpię...
Rozumiem, że też miałaś problem z tym autem, tak?

Naprawdę? Ale jeżeli mam wywalić wszystkie dodatki, typu jakieś ubrania czy fryzury to co mi pozostanie??? Kicha... Tylko wiesz, jest taki motyw... Wyjaśniam. Miałem zainstalowane simy i te dodatki tam, fryzury, jakieś ciuchy, meble itp. Nic się nie robiło podobnego. Absolutnie. Musiałem zrobić format komputera no i wgrać od nowa simy. I na początku też było wszystko ok, dopiero później taki problem wystąpił, więc cały czas się zastanawiam, czy to naprawdę problem z tymi dodatkami...
Dzięki za życzenia powodzenia, ale coraz bardziej zaczynam wątpić, że mi się uda coś z tym zrobić bez reinstalowania...