Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?
CAW czyli rozumiem Create a World?
Coś mi sie o uszy obiło. To rzeczywiście musi być ciekawe.
Masz racje ,że takie miasto jak w SimCity było by zaburzeniem istoty simowania. Czy można tworzyć własne budynki w CAW czy są takie gotowce jak w Karierze czy w Sredniowieczu?
Co do simów w grze i do karty. Mam GeForce9600GT i wszystko ustawione na maximum.
Chyba po prostu nie odpowiada mi taki rodzaj grafiki.
Nie wiem czy graliscie w Dragon Age? Taki styl by mnie satysfakcjonował w TS4. Wg mnie widać po prostu inna rękę, inną ekipę tworzącą.Np. jak te postaci w DA sie pięknie i płynnie poruszają. A popoatrzcie na te pokraki z TS3! Zgroza!
A co do rozgrywki ewentualnych TS4... jak wspominałam bardzo bym chciała różnicę we wzroście, w ogóle wieksze mozliwości kształtowania sylwetki sima bez konieczności ściągania ulepszeń z sieci.
Nieraz tez myślałam ,że powinny być dwie wersje The Sims, taka do 18 roku życia i powyżej. Bo zgadzam sie ,że ludzie, którzy zaczynali grać w simy jako dzieci są juz dorośli i maja inne potrzeby i inaczaj patrzą na świat.
W sumie co by EA szkodziło... i nie chodzi mi tu o b-b. Ale o twarde fakty życia np. nie wszystkie dzieci rodzą sie zdrowe, simy chorują, bardziej reagują na środowisko, jest im zimno w domu w zimie jak nie ma grzejnika lub kominka, zużywają im sie sprzęty i ubrania i musza kupić nowe.
O sklepach nie wspomnę. Bo w TS3 chyba ich nie ma, prawda?
Jest jeszcze wiele innych elementów z prozy życia, które są simom oszczędzone , a ktore powinny byc dodane w tej wersji +18.
Naprawde ciekawa jestem jakie bedą TS4! Bo że bedą nie mam wątpliwości!