View Single Post
stare 06.12.2011, 11:54   #132
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Showtime - Podsumowanie

Z tego co widzę, twórcy idą za trendem i w tym dodatku nawiążą do popularnych talentshow. Muszę przyznać, że trailer robi wrażenie. To co mi się podoba, to że będzie akrobatyka. Już myślałem, że będzie tylko śpiewanie i iluzjoniści. Jednak brakuje mi do tego wszystkiego aktorstwa. Co prawda PZ wprowadza taką karierę, ale jednak zasługiwałaby ona na większe BUM. Liczę też na to, że może autorzy dodadzą nowe opcje do karier starych, szczególnie do tych artystycznych jak pisarz czy malarz - na przykład organizowanie spotkań z fanami, podpisywanie książek, wywiady.

W filmiku wrażenie zrobiły na mnie sceny, wyglądają rewelacyjnie. Ale już widzę zastosowanie ich w grze - ogromna, piękna scena, występujący na niej sim, a pod sceną jakiś pięciu simów... zupełnie jak w klubach w PZ. Lepiej niech dopracują to... Mam też ogromną nadzieję, że dojdą w końcu restauracje z prawdziwego zdarzenia! Takie jak były w TS2. Mam dość ciągle tylko tych klubów...

Po zapowiedziach i trailerze można by pomyśleć, że szykuje się dodatek z dużym rozmachem, ale obawiam się, że będzie jak w przypadku TS3 PZ - dużo bajerów, które udają coś, czym nie są...