View Single Post
stare 06.12.2011, 12:26   #134
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Showtime - Podsumowanie

Einarr Nowe miasto? No właśnie, a propos nowego miasta... w trailerze, zaraz jak kończy śpiewać ta ostatnia "realna dziewczyna" pokazuje się scena, jak jakaś blond simka w czerwonej sukni w futurystyczne wzorki śpiewa na jakimś dachu. Zwróćcie uwagę, że za nią widać wieżowce, całkiem inne niż te w Bridgeport. Pozostaje pytanie, czy to tylko tło na potrzeby filmy czy faktycznie zapowiedź nowego miasta? Filmiki z TS3 nie raz pokazywały różne sytuacje niemożliwe w grze, ale zawsze to były SYTUACJE, ZDARZENIA (jak np wypadek księcia Harry'ego w trailerze pokoleniowym z królewskim ślubem Williama i Kate), ale nigdy nie były to obiekty jakieś. Chyba, że ta simka występuje na stylizowanej tak scenie? W późniejszych scenach traileru również wielokrotnie za oknami pomieszczeń widać jakieś duże miasto. Ale tak czy siak, myślę, że nowe miasto będzie, w takim Sunset Valley to już i tak ciężko wcisnąć nowe parcele, jakie dochodzą w dodatkach, a tu mają dojść jakieś kluby, sceny, może restauracje... Poza tym dalej widać też nowe palmy, myślałem, że to te z Al Simhary, ale te na filmiku wydają się być dużo cieńsze i strasznie długie. A drzewa w TS3 nowe dochodzą wraz z miastami

Ostatnio edytowane przez Levkoni : 06.12.2011 - 12:32
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem