View Single Post
stare 06.12.2011, 16:15   #23
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Zostań Gwiazdą - zwiastun

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Twarze ludzi faktycznie są ładniejsze, niż dotychczas, ale nie wiem, czy przypadkiem nie zrobili tak na potrzeby zwiastuna. Może się okazać, że nawet jeśli dodatek będzie super, to już całkiem się będzie ciął... Ja tak w ogóle to poważnie myślę, czy nie zakończyć kupowania kolejnych dodatków\akcesoriów... Za dużo tego jest. W AP nie da się grać, no przynajmniej u mnie, napalę się znowu na nowe miasto, a wyjdzie klops, jak zwykle.
Ja widzę, że u Ciebie to wyjątkowo zawsze gra się chrzani Nie wiem co ty robisz, ja tam myślę, że masz za dużo jakiś modów czy czegoś, a może nie tyle ich za dużo, co za bardzo się nimi bawisz i ingerujesz w grę. A po drugie nigdy nie graj z włączonym kodem testingcheatsenabled. On zawsze powoduje większe lub mniejsze ścięcia, to taka moja mała rada Ja z dodatków z sieci mam tylko SuperComputer, Overwatch oraz 3 obiekty stworzone przez graczy, reszta to store i u mnie działa dobrze, a widząc jaki masz sprzęt w opisie, mimo że się nie znam, to raczej nie mam lepszego kompa : P