View Single Post
stare 06.12.2011, 17:07   #282
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Marzenie jutra

Cytat:
Napisał Libby
Czemu się nie upominasz ?
Ze skromności :]

Cześć, Di! ; D
Miło widzieć, że ktoś z moich "starych" czytelników (wszak za pół roku miną 4 lata od zaczęcia "Powrotu...") oprócz Libby i Gio jeszcze zagląda do moich FS
Cytat:
Jesteś tak dobra w tym co robisz, że dłuższe odcinki z pewnością nie odstraszyły by czytelników.
Wiem, ale po prostu przy tym FS w większości odcinków nie byłam w stanie się rozpisać tak jak trzeba (nie dało się, uwierzcie) Poza tym nie chcę też przesadzać z daremnymi opisami - doszłam do wniosku, że nie opłaca się opisywać pomieszczeń, które czytelnicy np. zobaczą na zdjęciach. Już nie mówiąc o tym, że w ogóle jakieś bezsensowne mi się wydaje pisanie opowiadania i robienia do tego zdjęć z gry, bo każdy czytelnik wyobraża sobie wszystko na swój sposób - jak przy czytaniu książki. Szkoda tylko, że ja jestem prawie że legendą tego działu ;(
Cytat:
Masz zamiar zrobić dłuższą przerwę czy już coś masz w zanadrzu?
Nie chciałabym rzucić pisarstwa, ale coraz mniej we mnie pisarki Dużo bardziej wolę teraz czytać książki, aniżeli samej coś pisać, co zresztą niezbyt mi idzie, bo zazwyczaj nie mam na to czasu, a nawet jak czas się znajdzie, to weny brakuje i wychodzą głupoty.
Aczkolwiek pomysły są, jakieś zaczątki tekstu i bohaterów-Simów też.
Cytat:
To chyba dobrze, prawda?
TO WIĘCEJ NIŻ DOBRZE!

Cytat:
Napisał Searle
Następny odcinek będzie ostatnim?
Zajrzyj do oryginalnego FS - tam jest odpowiedź.
Cytat:
Lekka przesada. Zimy w LA są raczej wilgotne i łagodne.
Anomalia pogodowa No co, przecież u nas w maju dopiero co spadł pierwszy śnieg!

Dziękuję
Odcinek na dniach.
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem