View Single Post
stare 07.12.2011, 12:27   #46
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?

Ja nie mam wielkich wymagań, bo trójka niemal w pełni spełnia moje oczekiwania. Chciałabym w pełni dopracowaną grę, w której oprócz grafiki, twórcy przyłożyliby się też do stabilności gry, i zmniejszenia ilości bugów do absolutnego minimum. Tęsknię też za paroma kultowymi obiektami z jedynki i dwójki, gdzie było dużo obiektów "dla rozrywki", nie tylko TV, komputer i ze 3-4 rodzaje obiektów rozrywkowych na krzyż... Chciałabym np. takie wielkie akwarium do nurkowania z jedynki, komorę z silnikiem odrzutowym do "latania", obręcz do wirowania Sima w środku (z dwójki), bilard (wiem, będzie w showtime), mechanicznego byka, i parę innych tego typu obiektów. Chciałabym też normalne wakacje, gdzie całymi rodzinami można jechać i odpocząć od codzienności, zamiast biegania jednym Simem (bo więcej osób to bez sensu) po zatęchłych grobowcach, z szablonowym układem. No oczywiście mnóstwa interakcji między Simami (włączając w to zwierzaki). Dwójka miała swoje wady i potrafiła się zwyczajnie... znudzić, ale jeśli chodzi o animacje i interakcje, to bije trójkę na łeb, na szyję.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem