View Single Post
stare 07.12.2011, 15:14   #19
John_Doe

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zbiórka Simów

Tak, tak, to ja wiem. Te simy, które robiłem sam do tej pory i tak są w tej bibliotece, także samych simów właściwie nie tracę. Bo spróbowałem odpalić nową grę, Bridgeport od nowa. I czekałem dwie godziny simowe pod Plazmą i nikt nie przychodził! A tak to po zrestartowaniu simów nie mijało 5 simowych minut i znowu się zbierało całe miasto. Czyli chyba reinstalka nie będzie konieczna, tylko muszę po prostu kliknąć nową grę. Myślałem też o przeniesieniu zbudowanych przeze mnie domków z tego felernego BP do tego nowego tylko mam nadzieję, że już się nic nie schrzani. A jaki jest dokładny kod na odbudowanie tych interakcji? I co masz przez to odbudowanie na myśli?
Możliwe... I chyba naprawdę masz rację co do zapisywania np. 3 razy. Rzeczywiście, w końcu sypnąć się może w każdym momencie. A tak zawsze mogę wrócić do poprzedniego save'a. Może i tydzień simowy czy kilka dni będę mieć w plecy, ale nie całą grę. Jesteś wielka!
Dzięki. Tak właśnie zrobiłem z tymi modami przez tego dashboarda. I właśnie wtedy mi wyrzuciło tego porschaka. Musiało śmiesznie twoje miasto wyglądać z tymi wrakami wszędzie Trzeba było je pozbierać i komis otworzyć!
Dokładnie, racja. W końcu sporo błędów jest w samej grze, a co dopiero jeszcze przez internetowe dodatki.
No właśnie. To, co na początku napisałem to chyba oznacza, że w nowej grze tego błędu nie będzie... a przynajmniej na razie nie ma. Może to był błąd zapisu, któregoś z kolei? Też tak chyba mogło być, prawda?
John_Doe jest offline   Odpowiedź z Cytatem