08.12.2011, 22:43
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: Opowiadamy jak sobie gramy
Rodzina Kwiatek
Postanowiłam dać drugą szansę Appaloosa Plains. Niestety Martinezów już nie wskrzeszę, byli solidnie zbugowani, ale może nowa rodzina, na świeżym zapisie będzie działać No i ciekawe jak długo...
Na pewno pamiętacie rodzinę Fox, było o niej głośno w dziejach rodziny Martinez, gdyż właściciele rancha zostali wysiedleni... Podobnie będzie w przypadku rodziny Kwiatek... Wredna jestem, wiem Oto pierwotni właściciele rancha...

A to już rodzina Kwiatek... Alicja i Marek Mały wstęp odnośnie tej familii... Już w jedynce miałam taką parkę, tak samo w dwójce. Można więc powiedzieć, że to taka "legendarna rodzina". W trójce jako pierwszych ludzi stworzyłam właśnie Marka i Alicję Kwiatek... Pomyślałam, że to dobry moment na ich pojawienie się. Jak dobrze poszperacie, to zarówno w Sunset Valley, jak i w Bridgeport, miałam ich "w rodzinie", zawsze gdzieś tam się przewijali.

Coś czuję, że niektórzy z Was znają te dwa koniki... Czy to reinkarnacja pewnej parki arabów? Jak one się nazywały... hmmm.... mam na końcu języka... Aquino i Kometa! 

Alicja postanowiła zobaczyć jak to jest, siedzieć siodle...

Jej mąż, Marek, wolał mniej wymagającą rozrywkę... 

Niedługo po tym, Alicja przyłączyła się do mężulka... 

Pierwszy obiadek... Indyk faszerowany w wykonaniu Alicji, to podobno "niebo w gębie". Nie wiem, bo jakoś nigdy mnie nie poczęstowała 

W czasie przygotowywania posiłku, Marek robił to, co facetom wychodzi najlepiej... oglądał telewizję... Widzę, że ta parka reprezentuje prawidłowy model rodziny... 

Jedzenie indyka...

Marek postanowił posprzątać po obiedzie... Też mi filozofia, włożyć dwa talerze do zmywarki... 

Pokaz mody bieliźnianej...

Ojej... czyżby jednak coś było nie tak z tym indykiem?

Kometa bawi się piłeczką...

... a Aquino biega dookoła...

Małżonkowie wybrali się w teren, tak więc teraz będzie pokaz zdjęć z konikami...

Końskie zaloty...

Prywatna potańcówka, goście zbędni 

Za ewentualne problemy z wyświetlaniem się zdjęć, przepraszamy Moja witryna coś dziś szwankuje
|
|
|