View Single Post
stare 10.12.2011, 07:53   #63
simka334player

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?

witam wszystkich!
No wreszcie kotogeż tez denerwują te szyje W TS3. Obrzydliwe, no nie.
Jesli myślimy o nowej grze jaką byloby TS4, to mysle że oczekujemy jakichś potężnych zmian. Wam jako fanom nie musze przypominac jak to wygladało od TS1 do TS3. Czyli w nastemnym numerze powinno byc coć czego jeszcze nie bylo a co zmienialoby rozgrywkę. Cos naprawdę dużego nie jakies tam drobne animacje jak jakaś rozkladana kanapa.
Macie racje ,że dla chcacego nic trudnego i że trzeba sie wyslilić. A że panom z EA sie nie chce.... wydaje mi sie ,ze nie chce sie tej konkretnej ekipie. Bo Ea robi przeciez rózne fajne gry jak wspominane tu Spore, Dragon Age czy Fifa.
Nie wiem jak jest teraz ale ojciec simów przerzucił sie na Spore. No i od razu mozna bylo odczuć te zmianę. TS3 jest takie..... szkoda słów.
Wg mnie najważniejsza korekta to zmiana ekipy.
Jeszcze raz pytam czy mamy zamiar wysłac nasza liste do EA. Bo w sumie czemu nie? Ostatecznie to my bedziemy płacic, a klient nasz pan, no nie?
Jasne że bardzo by sie przydało wieksze mozliwości ksztaltowania sylwetki sima.
Co do róznicy wzrostu to najprostsze wg mnie byloby ystalic parę poziomów zamiast suwaka. To by chyba ulatwilo sprawę.
I juz od TS2 śmieszne mi sie wydaje, że simy sa zawsze tego samego wzrostu.
Jak widziałam reklamy TS3 przed premiera, nie wiem czy pamietacie, tych kilka postaci gruby nastolatek i maleńka chudziutka babcia.... jejku, jak sie cieszyłam na te simy, juz sobie wyobrazałam co za świetne rodzinki sobie stworzę.
A potem przyszlo potworne rozczarowanie ...
To co z ta listą?