View Single Post
stare 13.12.2011, 18:08   #69
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?

Ja lubię trójkę, gra jest w porządku, gdyby tylko te błędy poprawili, no i stabilność gry. Pod koniec wydawania dwójki, gra mi się już solidnie nudziła. Z trójką jest znacznie lepiej. Gram w nią więcej niż kiedykolwiek w jakiekolwiek Simsy... Ostatnio mi się gra trochę znudziła, ale to chyba dlatego, że mam teraz ciekawsze zajęcia, praktycznie w nic nie gram. Zmierzam do tego, że naprawdę nie wiem co by musieli zrobić w czwórce, żebym to kupowała... W trójce w końcu mogę mieć wielopokoleniowe rodziny i w zasadzie niemal wszystko co chcę mieć w grze, jest, lub zapewne będzie w przyszłości... Co dadzą nowego w czwórce? No chyba tylko grafikę... Dodadzą opcje społecznościowe, a potem znowu będą tworzyć dodatki na bazie tych z poprzednich serii, ewentualnie napiszą jakieś nowe rewolucyjne dodatki, które nie zadowolą, nie bójmy się tych słów, "wymagających graczy"... Bo jesteśmy wymagający... Chociaż ja od trójki wymagam już tylko poprawy stabilności i paru obiektów, które lubiłam w poprzednich seriach...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem