Mój Boże! Co ja czytam? No dla mnie nie jest to logiczne. Zamknęli ją, ok, ale dlaczego? Niby kobieta jest czarna, a zachowuje się jak farbowana blondynka! No i jak piszesz FS, to nie wplataj w opisy, przeżycia itp. minek, emotikonów. Bo tak, to chyba robi się jak się z kimś pisze. Każdy ma wady, rozumiem, ale trzeba je ograniczać, zauważać i likwidować. Ja mam problemy z formami grzecznościowymi. Sama gdy pisałam opowiadanie lubiłam dawać "Cię", "Tobie" itd. z dużych liter. Ale teraz już to zanika u mnie. Dobra, wrócę do tematu. Podobało jej się spanie na drewnianym czymś co się nazywa...eee...eee... no dobra, nie pamiętam. Rysowała sobie po ścianach. Nie miała drzwi, ale je miała.

Zdecyduj się. I na prawdę, mogła zadzwonić na policje, że zostaje wbrew jej woli przetrzymywana w pomieszczeniu. No ale przynajmniej ma tak jakby godne warunki pozwalające wykonywać podstawowe czynności takie jak spanie. A teraz ją chcą do Niemiec wywieźć? A niech wywiozą! I niech spalą na stosie jak czarownice! Nie chcę patrzeć na jej twarz! Ogółem
opowiadanie jest na poziomie 3 klasy, gdzie wyobraźnia dopiero zaczyna działać i człowiek chce pisać, ale nie umie logicznie składać zdań. Radzę czytać więcej książek dla młodzieży (tam jest najwięcej fantazji) i także zapoznać się z FS innych użytkowników.