View Single Post
stare 20.12.2011, 13:36   #622
Séverine

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał mar1712 Zobacz post
Witam, zamierzam swojej 8 letniej córce kupić sims 3 zwierzaki na konsolę ps3. Grała już na laptopie w Sims 3 ale laptop strasznie sie grzeje, mam pytanie czy ta gra jest odpowiednia dla 8 latki? czy jak kupię Sims 3 zwierzaki to bede musial też kupić podstawowe Sims 3? czy po prostu gra bedzie chodziła? czy dodatki potrzebują wersji podstawowej? Dziekuje za odpowiedzi.
Trzeba kupić podstawę żeby dodatki i akcesoria działały. Myślę, że to odpowiednia gra, ja chyba zaczęłam nawet trochę wcześniej grać w Simsy.

Mam pytanie, czy jak mam klacz (w rodzinie) i ona bardzo lubi dzikiego konia (ogier) to czy oni mogą mieć źrebięta? Moja Simka go nie zna bo gdy tylko próbuje podejść do jakiekolwiek dzikiego konia to one uciekają. I tu właśnie mam drugie pytanie, co zrobić, żeby oswoić dzikiego konia? Jak już napisałam, gdy tylko jakikolwiek Sim podchodzi do dzikiego konia to najpierw rży a później ucieka, ze zwierzętami nie mam problemu, moje konie i psy bardzo szybko się zaprzyjaźniają z dzikimi końmi. Jeśli da radę, żeby mieli źrebię to jak to zrobić? Ten koń musi iść na parcelę moich Simów do zagrody czy jak?