View Single Post
stare 20.12.2011, 14:57   #689
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał Xou. Zobacz post
Hmmm chyba nic nie usuwałam, chyba, że to się dzieje automatycznie W ogóle nie widzę żadnych ikon ubrań, mogę być tylko w tym co gra zaproponowała "losowo". I niestety dopóki nie wyrzucę moda z gry, nie widzę tych ciuchów... Ah, mam nadzieję, że jak zainstaluję zwierzaki to wszystko wróci do normy...
Instalacja nowego dodatku zazwyczaj naprawia sporo błędów, więc bądź dobrej myśli Xou, ale czy one pojawiają się po jakimś czasie czy w ogóle nic, obojętnie, jak długo byś czekała?

EDIT:
Cytat:
Napisał kiniusia1 Zobacz post
Jak zainstalować gotowe simy pobrane z internetu?

Korzystam z pomocnej małpki. Instaluję te simy, ale gdy wchodzę do gry nie ma ich w skrzyni gotowych simów. Nie wiem o co chodzi może ktoś wie co źle robię?? Jak by co proszę o dokładną instrukcję z góry dziękuję.
Pomogłabym, ale z Małpką miałam do czynienia tylko raz (i raczej nie są to miłe wspomnienia). Zainstalowałam ją zgodnie z instrukcją, ale widocznie coś poszło nie tak: gra spierniczyła mi się na tyle, że nie mogłam jej w ogóle włączyć. Małpka poszła do kosza, a grę czekała reinstalacja... U innych chyba się sprawdza, ale ja nie polecam. Próbowałaś instalować te simy normalnie (tj. bez pomocy Małpki)?

Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 20.12.2011 - 15:27
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem