View Single Post
stare 21.12.2011, 16:47   #3
inseparable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

@eyvee - o boże, szkoda mi ich ;( co w końcu z tą GW? bo jak coś to ja mam konto bo mam normalne simsy, a sama będę niezmiernie wdzięczna + czekam z niecierpliwością na ''walki'' wampirzych bliźniaczek i ogólnie na całą rodzinkę Hinaty, bo nazwiska nie mogę zapamiętać

@shotshe - hahahaha, a każde dziecko z innym ? nie no, Matt nie jest najgorszy, ale młodsi bracie to ZUO. i Amelie się o tym wkrótce przekona xd widzisz, ja przepowiadam przyszłość

@Kloa - trochę to wszystko pomieszane - jest sobie Ethan i nagle ma dziewczynę xd z choinki się urwała? jak nie masz zdj to po prostu przy jakimś innym zdj możesz napisać co sie działo , albo jako wstęp poza tym te dodatki z neta trochę psują grafikę np. tutaj http://imageshack.us/photo/my-images/846/eeestra6.jpg/ ta koszula mu się tak jakby rozmywa na skórze. rozumiesz o co mi chodzi ? xd poza tym z tego co widzę to przerabiasz (tzn. koloryzujesz) część zdjęć, a część nie i to tak śmiesznie trochę wygląda xd

@Marl.89 - kiedy kolejne opowieści o Lidce? nie mogę się doczekać ze względu na nią to już mnie nawet twój sposób przeróbki screenów nie drażni poza tym widzę , że Lidka i pewna moja członkini rodzinki mają takie same fryzurki niedługo się pojawi na forum to zobaczysz

Ostatnio edytowane przez inseparable : 21.12.2011 - 16:54
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem