View Single Post
stare 23.12.2011, 23:01   #622
LovettBon

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Nic o Kamaszach? A to taka fajna rodzinka ;p

Zrobiłam simkę, która miała być bardzo piękna, ale zaniedbana i nieśmiała - nazywa się Magda Lejek. Magda wprowadziła się do niewielkiego mieszkanka na przedmieściu, a na współlokatorkę wzięła sobie imprezowiczkę która ją zepsuła i zrobiła z niej Femme Fatale ;p Jednym z wielu kochanków Magdy był Generał Bolesław, a że urodziło się jej dwóch uroczych bliźniaków (owoce szalonych przygód na wyspie Twikki czy jakoś tak), a sama Magda zaczęła się powoli starzeć, to postanowiłam ją ustatkować i wydać za Bolesława

Damazy dorósł i zrobiłam z niego takie ciacho, że nawet ja sama w życiu bym nie pomyślała że szkaradny Damazy może być taki piękny. Jego wrednego brata wywaliłam na studia ale nic z nim nie robię, a Bartłomieja uśmierciłam bo mnie wkurzał - straszny nudziarz. Bliźniaki Magdy (Piotr i Janek) są już nastolatkami i oczkami w głowie ojczyma Generała Bolesława. Chłopaki to totalne lekkoduchy i nie chce mi się ich postarzać bo fajnie na nich patrzeć, kojarzą mi się z Weasley'ami z Pottera

Ku rozpaczy Generała Bolesława Damazy zapuścił włosy, brodę i otworzył drogerię. Chciałam z niego zrobić sima kochającego inaczej (na złość Bolesławowi), ale przypomniało mi się, że po Dziwnowie pałęta się dorosła bezdzietna simka jednej z moich wielopokoleniowych rodzin i coś czuję, że Erika i Damazy będą stanowili piękną parę : )

Kilka zdjęć:

Chłopaczki:

Generał Bolesław i Damazy:

Damazy doradzający zmianę fryzury jednej z klientek

Ostatnio edytowane przez LovettBon : 23.12.2011 - 23:03
LovettBon jest offline   Odpowiedź z Cytatem