Odp: Problemy z grą
Hej. Ja mam taki problem: Zainstalowałam grę, grałam chwile, wyłączyłam. Po jakimś czasie chciałam włączyć ją na nowo jednak wyskakuje tylko informacja o procesie dezinstalacji gry. Po paru chwilach pisze ze odinstalowanie gotowe, jednak gra NADAL jest. Ale to nie koniec...Za każdym razem gdy ją włączam się odinstalowuje i NADAL jest. W żaden sposób nie udało mi się jej usunąć by móc zainstalować ją raz jeszcze. Origin mam, podstawę mam. Wchodzę w odinstalowanie programów klikam odinstaluj - proces przebiega - a gra NADAL jest. Wywaliłam z komputera cały folder Zwierzaków - gra NADAL jest. Wywaliłam wszystkie Sims 3 z kompa - Zwierzaki dalej są! ;(( Nie wiem już co mam robić. Siedzę i męczę się z tym już parę godzin. Normalnie jakby się ta gra gdzieś na chama przykleiła wewnątrz kompa i sie jej nie da wywalić żeby zainstalować na nowo. Włączanie z pominięciem startu też się nie sprawdza. Teraz nie mam już teoretycznie nic na komputerze, muszę instalować wszystko od początku a jak wkładam płytkę zwierzaków to co? To gra NADAL jest - proces dezinstalacji przebiega - gra NADAL jest. Pomocyyyyy ;((
|