Witam

Otóż wracam po dłuższej chwili nieobecności na forum z nową simową rodzinką

Mam nadzieje, że się wam spodoba i będziecie śledzić jej losy. Tak więc zapraszam do czytania
SIOSTRY CZ 1
Dwie młode kobiety, Alicja i Julia Vandig wprowadziły się do swojego nowego domu na obrzeżach Riverview.
Julia - szalona imprezowiczka, flirciara.

Uploaded with
ImageShack.us[/img]
Alicja - spokojna, wesoła dziewczyna marząca o wielkiej miłości.

Uploaded with
ImageShack.us[/img]
Domek ^^

Uploaded with
ImageShack.us[/img]
Zapytacie, no dobrze ale co działo się wcześniej ? Przecież nie wyłoniły się tak nagle z ziemi. Otóż, są to siostry, które wychowywały się na obrzeżach dzisiejszego Riverview, w domu dziecka. Są sierotami, które ktoś podrzucił pod drzwi placówki, gdy miały roczek i dwa latka ( Julia jest starsza

). Kiedy podrosły, postanowiły zostać aktorkami. Z czasem ich dziecięce fantazje stały się rzeczywistością - siostry zostały zauważone na jednym z castingów, w którym brały udział i dzięki czemu stały się gwiazdami jednego z seriali dla nastolatków. W tym celu przeniosły się do innego domu dziecka, w mieście, w którym kręcono odcinki. Mijały lata, a scenarzystom skończyły się pomysły na następne sezony serialu. Produkcję zamknięto. Dziewczyny straciwszy pracę, postanowiły za zarobione pieniądze, kupić dom w miejscu swojego błogiego dzieciństwa i tam zamieszkać. I właśnie na tym etapie się z nimi spotykamy
Nawet w pierwszych dniach w nowym domu dziewczyny nie próżnowały. Alicja postanowiła podjąć karierę polityczną, gdyż było to jej jedno z licznych marzeń z dzieciństwa. Julia natomiast zatrudniła się jako pomoc w spa. Nie chciała narazie podejmować żadnej ścieżki kariery, gdyż miała inne plany, aby wykorzystać czas

Mijały dni. Alicja pilnie pracowała, rozwijała umiejętności oraz zdobywała awanse. Jej siostra natomiast zajmowała się poznawaniem męskiej części ludności miasta

Jak już wspominałam wyżej, Julia jest flirciarą. Nie przepuści żadnego mężczyzny, który wpadnie jej w oko. Interesują ją jednorazowe, namiętne przygody. Co prawda, obiecała sobie, że te nawyki znikną z jej życia wraz ze zmianą otoczenia, lecz jakoś po przeprowadzce, wyleciało jej to z pamięci. Tak więc gdy Ala pracowała, Jula nie próżnowała

Na pierwszy ogień poszedł Harold, radny w mieście. Następny był Don, potem Lucky. Dziewczyna miała cały czas ten sam plan działania - czułe słówka, zaloty, pocałunki, drinki, czułości w jacuzzi, tańce, a na koniec wizyta w sypialni. Ehh.. te kobiety

Uploaded with
ImageShack.us[/img]

Uploaded with
ImageShack.us[/img]

[/img]

Uploaded with
ImageShack.us[/img]

[/img]

[/img]
Alicja widząc zachowanie Julii i co raz nowych mężczyzn odwiedzających ją wieczorami, poczuła się osamotniona, a nawet zazdrosna. Ale nie była siostrą - zawsze rozsądniejsza, spokojniejsza, nagle poczuła, że jest gotowa spotkać swoją miłość. Oczywiście nie miała aż tyle odwagi co Julka i używała swojego uroku w łagodniejszy i mniej nachalny sposób na facetach - niestety z marnymi skutkami

Uploaded with
ImageShack.us[/img]

[/img]
Żaden z potencjalnych kandydatów nie chciał dać jej szansy. Dziewczyna się załamała : /
Pewnego dnia, kiedy Julia wychodziła z pracy zaczepił ją niejaki John. Rozmawiali. Po zachowaniu młodzieńca, Julka wyczuła, że wpadła mu w oko i postanowiła to wykorzystać - ustanowiła go sobie jako następną ofiarę.

Uploaded with
ImageShack.us[/img]

[/img]
Spędzili ze sobą cały dzień i nie tylko...

Uploaded with
ImageShack.us[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]

[/img]
Jednak chłopak po namiętnej nocy, nie chciał odpuścić i nadal nachodził dziewczynę. Ta w końcu nie wytrzymała i wykrzaczała mu całą prawdę - o co jej tak naprawde chodziło.

[/img]

[/img]

[/img]
Ten, osłupiał i uciekł. Jednak po przemyśleniu całej tej sytuacji doszedł do wniosku, że nie przepuści tego Julce tak łatwo i zaczął obmyślać plan zemsty. Nic konkretnego nie przychodziło mu do głowy, jednak kiedy ujrzał w oddali Alicję olśniło go.

Wtedy już wiedział, jak się odegra. . .
CDN
Mam nadzieję, że wytrwaliście do końca

Trochę czytania, ale chciałam wam przyblizyć losy dziewczyn abyście w następnych częściach się połapali co i jak

Jeśli się wam podobało - piszcie. Mam teraz wolne od szkoły i czas na gre. Więc mogę coś dodać jeśli oczywiście chcecie
milkie_way15 - nie ty jedna miałaś problemy z wejściem

Ja się dobijałam na forum od wczoraj i nie mogłam wejść, jakiś błąd mi wyskakiwał -.-
PS
Co do waszych rodzinek to nie będe pisać każdemu uzytkownikowi osobno jak świetne są jego simy, tylko ogólnie powiem wam że macie zaje_ste rodzinki i śledze z wielką uwagą ich losy