View Single Post
stare 27.12.2011, 19:22   #1667
M3Lcik

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Rodzina Broke

http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1657

Lidka przekonała się,że Roshan jest słodkim dzieckiem i spędzała z nim dużo czasu.

Rodzinka podczas codziennych zajęc. Steve próbuje odrkyć jakiś eliksir...

....Meggi coś pichci....

....Lidka udoskonala swoje zdolnosci pisarskie...

....a Roshan bawi się ze swoim WP-Tulą.

Lidka miała stroche obaw przed pierwszym dniu w szkole,ale przcież spotka tam znajomych z młodszych lat.Okazuje się,że nie tylko....Gdy szła na zajęcia,zaczepił ją jakiś przystojny młodzieniec...

-Cześć,możesz mi powiedzieć jak trafić do pokoju dyrektora? Jestem nowy i miałem się do niego zgłosić.

Lidkę zatkało.Nieznajomy był tak przystojny,że dziewczyna nie mogła oczu od niego oderwać.
-Nadrugimpiętrzenakońcugłównegoholupoprawodrewanied rzwi-wyrzuciła z siebie jednym tchem.
Chłopak spojrzał na nią zdziwiony,ale zaraz potem uśmiechnął się i kiwną głową.
-Dzięki--odparł i zniknął w budynku

Lidka gapiła się w wejscie do szkoły niczym ciele w malowane wrota do póki nie rozbrzmiał dzwonek na lekcje.
Nastepnego dnia klasa Lidki jechała na wycieczkę. W autobusie dziewczyna podsłuchała rozmowę koleżanek.Wyraznie obgadywały nowego ucznia...
-Widziałaś tego nowego blądyna?
-No...niezłe ciacho z niego...taki uroczy

Rozmowa się urwała bo grupa zajechała na miejsce. Lidka coraz bardziej zaczeła się zastanawiać kim jest nieznajomy.Nie musiała długo czekać na odpowiedz.
Po jakimś tygodniu,ostatniego dnia po szkole,Lidka wybrała się do Klubu Młodzieżowego by w ciszy poczytać ulubione książki.Nagle ktoś stanął tuż obok niej.To był on!

-Hej,co czytasz?
-Sherlok Holms....
-Oo też lubie tą książkę...

I tak rozwineła się między nimy rozmowa. Okazało się,że nieznajomy ma na imie Lucjusz,i ze przybył z innego miasta do wójostwa na czas nieokreslony.

Chłopak okazał się bardzo sympatyczny.Tak jak Lidka pasjonował się książkami i sztuką.Gdy trochę zgłodnieli młodzieniec zaprosił ją na pizze.

Lidka była tak oczarowana Lucjuszem,że nawet przed snem o nim myślała a że dał jej swój numer GG postanowiła sprawdzić czy jeszcze nie spi.Nie spał! Gadali prawie do białego rana.

W między czasie Roshan obchodził urodziny i wyrusł na niezłego urwisa. Odrazu zastawił pułapkę w prysznicu w postaci farby,na którą natkneła się Lidka. oczywiście była wsciekła

Roshan dostał za ten wybryk karę od ojca w postaci sprzatania,ale młodziak wykpił się posyłając do tego zajęcia swojego WP Tulę...(biedna lalka,daje się wykorzystywać)

Znajomość Lidki i Lucjusza kwitła.Chodzili razem do galerii,biblioteki...a raz po lekacjach chłopak zaprosił ją do siebie na wspólne "kucie do klasówki"

Lidka była trochę zaskoczona i zmieszana gdy okazało się,że wujostwo Lucjusza to wampiry....ale dziewczynaim tak się spodobała,że nawet zaprosili ją na wspólny obiad.

Po sytym posiłku młodzież zamknęła się w pokoju Lucjusza. Chłopak nachylił się by zdradzić Lidce sekret...
-Wiesz,podobasz mi się...-i po tych słowachją pocałował. Radość jaka zapanowała w sercu dziewczyny,nie da się opisać jednym słowem.Była bardzo szczęśliwa,że to własnie ją Lucjusz wybrał.Była pewna,że będą kochać się bardzo mocno,przecież tak świetnie do siebie psaowali...

Ale czy napewno? Czy Lucjusz okaże się wart tej miłości? Czy ich miłość przedrwa czekające ich próby? ...

MOJE SIMY

Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 27.12.2011 - 19:29
M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem