Reputacja: 10
|
Odp: Opowiadamy jak sobie gramy
Też nie mogłam sie od wczoraj zalogować. Łał, ale macie fajne te historie  No a ja kontynuuję..
Następnego dnia, a właściwie wieczora, Weasel zabrał Grację na basen. Szeptali sobie czułe słówka, aż w końcu Weasel postanowił zrobić krok do przodu...
No dobra... Za daleko
Rano chłopak chcąc zrobić śniadanie przez przypadek podpalił dom :<
Musiał się zadowolić zupą z puszki...
Mijały dni, a Gracja nie odzywała się. Postanowił ją zaprosić. Przyszła niechętnie, a to co usłyszał, wstrząsnęło nim
-Mam romans.
-Co? Jak to? Z KIM??
-Dobra, już nie przeżywaj.
Weasel był w szoku. Jedyna osoba którą kochał, okazała się być niewierna.
Pomyślał, że to było chwilowe zapomnienie. Spróbował pogadać z Gracją. Ta jednak była dla niego chłodna i powiedziała, żeby zostali przyjaciółmi. To był cios w plecy.
Postanowił jednak się nie załamywać i zapomnieć o byłej.
Chciał odetchnąć świeżym powietrzem.
Pewnego dnia na mieście spotkał jakąś dziewczynę. Podbiegła do niego i zaczęli rozmawiać. Nie była w jego typie. Przypadkiem dowiedział się od niej, że do Gracji wprowadziła się kuzynka z Hidden Springs i że jest wolna. Nie chciał za bardzo spotykać się z Gracją i jej rodziną, ale postanowił zaryzykować.
Następnego ranka był już u byłej dziewczyny pod domem.
-A ty czego tu szukasz?
-Słyszałem, że masz nową współlokatorkę...
-Może, a co?
-Nic... Chciałem ją tylko przywitać...
-Ech... Siadaj, zrobię ci kawę. Cyndi powinna zaraz przyjść.
Jak się okazało, Cyndi Mears, kuzynka Gracji właśnie wróciła ze spaceru ze swoim psem. Kiedy Weasel ją zobaczył, poczuł że ma nogi jak z waty... Dziewczyna była przepiękna.
Kiedy zobaczyła Weasela, uśmiechnęła się i rzuciła krótkie "cześć", po czym chciała zmykać na górę, kiedy chłopak ją zatrzymał.
-Hej, to Twój pies?
-Tak... Wabi się Szczęściara.
-Widzę, że lubisz psy... Też mam, doga niemieckiego, wabi się Kapsel.
-Łał, to fajnie.
I tak oto Weasel i Cyndi znaleźli wspólny temat. Oboje uwielbiali psy.
Kiedy Gracja poszła na górę, Weasel skrzywił się i wyznał swoje zniechęcenie do niej.
-Ech... Jak ona mogła...
-Zachowała się bardzo chamsko...
-Och, przepraszam, powiedziałem to na głos... To twoja rodzina.
-Nic nie szkodzi, zauważyłam, że jest czasem niemiła. Taktuje chłopaków jak zabawki. To dlatego, że kiedy była w gimnazjum, jeden rzucił ją dla innej. Teraz się wszystkim odpłaca. Trochę ją rozumiem, mi też by było przykro.
Weasel spojrzał na godzinę i zdziwił się, bo był już wieczór. Cały dzień przesiedział u Cyndi i Gracji. Dogadywał się dobrze ze swoją nową przyjaciółką. Spytał, czy nie przejdzie się z nim jutro do parku. Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i powiedziała, że z przyjemnością.
Następnego dnia poszli na długi spacer, na którym mieli okazję porozmawiać na osobności. Weasel wyznał Cyndi, że bardzo mu się podoba. Ta nie odparła nic, tylko się zarumieniła. Gadali, gadali, gadali, aż w końcu....
Cyndi nie wytrzymała... Rzuciła się na Weasela i tak oto zostali parą.
Następnego dnia w klubie, długo rozmawiali o stanie materialnym Weasela i dziewczyna doszła do wniosku, że on nie może żyć w małym, chłodnym i nieprzytulnym domku oraz wręcz ZAŻĄDAŁA, aby się do niej wprowadził. Okazało się bowiem, że Gracja wyprowadza się do swojego kochasia, więc nie będzie jej widywał. Weaselowi było trochę głupio, bo to mężczyzna powinien zapewnić warunki materialne kobiecie, ale Cyndi powiedziała, że nie ma mowy i żeby pakował ciuchy, brał psa i się wprowadzał. Ostatecznie tak zrobił.
A to pierwsza noc pod ciepłą pierzynką :]
Oczywiście Kapsla kochał tak samo jak Cyndi.
Rano na Cyndi czekała niespodzianka. Weasel zaręczył się jej.
Dziewczyna, jako że jej narzeczony pracował do późna nudziła się, więc urządziła przyjęcie, na które zaprosiła Grację. Powiedziała jej o oświadczynach. Nie zareagowała zbyt entuzjastycznie, ale pogratulowała i zatańczyła z kuzynką.
A Weasel chodził na spacerki...
Pieski też się polubiły. Nawet powiedziałabym za bardzo
Uff... Na razie tyle, jutro dodam zdjęcia ze ślubu, nocy poślubnej i całą resztę. Mam nadzieję, że nie zanudziłam, nikt nie zasnął?
BONUS:
co ja pacze?
jeeeeej, widziałam jelonka ^^
Ostatnio edytowane przez suomii : 27.12.2011 - 22:18
|