Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?
Obejrzałam ten cudowny filmik i wierzyc mi się nie chce,że to miałyby być TS4...z taką grafiką? Niech terazdoszłyby dodatki to wogóle każdy musiałby kupić sobie drogi nowoczesny sprzęt by to udzwignął.
Wymagacie od EA cudów w animacjach,regulowaniu wyglądu sima,interakcjach...ale zapominacie,że mimo że gra jest 12+ grająw nią tez dzieciaki młodsze.One by zgłupiały z nadmiaru wszystkiego,a starsi wogóle zapomnieli by o świecie realnym bo całkiem by się zatracili w nieżeczywisty,ale piekniejszy swiat Simów. Osobiście dla mnie mogłoby nie byś TS4.TS3może i ma wiele wad,ale i tak jak na zwykłą grę jestdobra.Potrzeba jej tylko dopieszczenia i wątpie,że EA partaczy jakosciowo kolejne dodatki napychając je niepotrzebnym badziewim tylkopo to,że w głebinachich pracowni powstaje nowa,superdoskonała(i pewnie super droga) część Simów w postaci czwórki. Bądzmy realistami.Jeżelitakowy dodatek wyjdzie,to albo nie bedzie EAalbo bedzie ciut lepszy od 3. Może i nabija na Simsach kase w kieszenie,ale sądze żewolą udoskonalać inne gry,które są wykorzystywane póżniej do rozgrywania różnych turnieji w realu.
Dla ludzi,którzy znudzeni są życiem i chcieliby poczóc się władcami czyjegoś losu TS3 wystarczy.Wystarczy spojrzeć-wszyscy narzekająże dodatki do TS3 są czasami porażką:błędy,niedopracowa,ubogie....a jednak z kazdymnowym dodatkiem część leci do sklepu by je kupić.