View Single Post
stare 29.12.2011, 19:53   #1710
suomii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

A oto kolejna część losów Łasicy i jego żony ;]

Poprzednie części:
Cz. 1
Cz. 2
Cz. 3

Rodzina Craig cz. 4

Na wstępie powiem, że Brian stał się małym dzieckiem.

Cindy odczuwała brak rozrywki, ciągle ten dzieciak, szału można dostać Zaadoptowała ze schroniska klacz o imieniu Ariel [gra jej nadała takie imię, dziwne, ale może być]. Całkowitym przypadkiem jest fakt, że wygląda ona prawie identycznie jak Kometa Anie.

Pierwsza przejażdżka....

Zakończyła się bólem tyłka

Druga przejażdżka...

Też

A Weasel wychowywał synka.

Dwie z suczek dorosły, Artemida urodziła się najpóźniej, wiec jest jeszcze szczeniakiem. [nie wiem która to Hera, a która Hestia, obie są identyczne xd]

Weasel wspinał się dalej po szczeblach kariery detektywa. Jest już na 7 poziomie

Czasami nie dało się po dobroci ...

Cindy pracowała w ogródku. Uwielbia przyrodę. Dba o rośliny, chodzi z dzieckiem na spacery, jeździ na konne przejażdżki... Większość dnia spędza na powietrzu.

Brian jest już w wieku szkolnym. Jak te dzieci szybko rosną . Jeszcze całkiem niedawno nie umiał powiedzieć 'mama', a teraz musi pisać wypracowania z simlish. Wyrósł na artystę uwielbia malować, rodzice sprezentowali mu na urodziny sztalugę i farby.

A Cindy szlifuje swoją umiejętność jazdy konnej. Trenuje, jeździ na zawody, wygrała już nawet wyścigi na poziomie zaawansowanym i skoki na podstawowym

I w ten oto sposób kończę 4 część opowieści o rodzinie Craig. Mam nadzieję, że nie było bardzo nudno Wiem, że jest mniej zdjęć niż zwykle, ale ja wolę zrobić mniej, bo jak jest dużo to jest problem ze wstawianiem.
suomii jest offline   Odpowiedź z Cytatem