View Single Post
stare 29.12.2011, 22:21   #7
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Rodzina Prada

Po zgłębieniu instrukcji StoryProgression od dziś gram z tym modem. Jest cudowny i baaardzo usprawnia działanie historii i zdarzeń w simsach. W końcu simowie łączą się w pary, przejmują nazwiska mężów, płodzą dzieci i ogólnie mam złoty wiek płodności w mieście

U Pradów dobrze się wiedzie, w miarę Jak na razie nadal ciężko pracują na swój status społeczny, kupili już nowy dom, bo tamten był za ciasny, ale żeby to zrobić musieli sprzedać samochód, magiczne gnomy (mieli ich 4, ale sprzedałem tylko 3 zwykłe, bo jeden to był ten z Francji, rzadki okaz kupiony w komisie przypadkowo ) Ale po kolei, jeszcze w starym domu:

Ostatnie zdjęcie poprzednio przedstawiało rodzącą po raz trzeci Fleur (czy tam Florę : P ). A oto wynik tych narodzi, syn Lorenzo:

Żeby zarobić na nowy dom, Ascanio włamał się do sąsiadów, żeby coś zwędzić No niestety, ale trójka bachorów na wychowaniu zmusiła go do niegodziwych zachowań Niestety nie było nic podręcznego i cennego, więc zabrał tylko dwie zabawki ze skrzyni dzieciaków

Oczywiście dalej zarabiał jako detektyw, chociaż to ciężka fuszerka, nie najlepiej płatna i męcząca. Ściganie złodziei pantofli, książek, simów kopiących gnomy czy zaginionych dzieci to chleb powszedni Ascanio. Jednak ostatnia sprawa była na prawdę poważna, mafia żywieniowa Przekręty dostawców, hodowców i restauracji, gruba ryba. Miejscowa polityk, Holly Briody (Alto) obiecała pomóc, mimo że pamięta stare zatargi z Ascanio Pradą

Tutaj Flora ze swoim nowo narodzonym synkiem, Lorenzo. Milutkie ujęcie, prawda?

A tu tatko z najstarszym z dzieciaków, Emanuelem:

W chałupie ciasno, więc córa dokarmiana jest na świeżym powietrzu. Dobrze jej to zrobi

Całkiem zapomniałem o imprezie urodzinowej Ascanio i biedak musiał "ewoluować" na świeżym powietrzu Teraz to już dorosły.

Emanuel też podrósł i poszedł już do szkoły. Ma cechę buntownik, więc rozrabia

Ale za to w końcu zarobili na większy dom. Nie chce mi się budować, dlatego kupiłem największy na który było ich stać, czyli ten co należał na początku do samotnych matek. Tak, ten sam gdzie Ascanio się włamywał Musiałem sprzedać kilka cennych przedmiotów, żeby dorobić do niego, bo pensja detektywa to marne grosze

Flora czy tam Fleur to znakomita pianistka, ale w końcu zrozumiała, że w SV nie wyżyje z gry na tym instrumencie. Musiała porzucić życie wolnego ptaka i przestać grać na chodnikach miasta. Znalazła sobie stałą, zwykłą i nudną robotę w restauracji.

Tutaj obrazek z wieczornego życia rodziny

Ascanio ma kryzys wieku średniego, dlatego zaczął ubierać się jak nastolatek na wf... Najbardziej wkurza mnie, że zawsze sim podczas kryzysu chce rozwieść się... dobrze, że nie trzeba koniecznie wypełniać tych czerwonych pragnień.

Rodzice harują na utrzymanie rodziny, a w chałupie syf, bród i płacz

Psikusy młodego:

W natłoku obowiązków, pracy i nieposprzątanego mieszkania rodzice zawsze znajdą czas na wspólne igraszki.

Córka dorwała tą przeklętą lalkę! Chyba nie wie, co ją czeka

I na koniec sielankowe zabawy młodych Pradów na placu zabaw:

Ostatnio edytowane przez Levkoni : 29.12.2011 - 22:25
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem