View Single Post
stare 30.12.2011, 19:29   #1732
M3Lcik

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

@all-nie będę się rozpisywała na temat wszystkich rodzin bo za dużo by było tego off topu,ale macie cudowne rodzinki i każdej losy czytam uważniei śledzę Eyvee-jak ja dorwe tego Natsu i zdziele mu w łeb to zmieni zachowanie do Cathi

Rodzina Broke

Poprzednie odc.--> http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1701

Roshan zabujał się na poważnie w swej koleżance Eleni.Tak jak on miała temperament,była buntowniczką i duszą towarzyską co dało się zauwazyć przy robieniu współnych psikusów lub wypadek do spelunek.

Po paru drinkach była nawet gotowa zatańczyć dla Roshana na stole....

....a nawet musię oddać

Przy kolejnych odwiedzinach Eleni w domu Roshana obiad przygotowywałą Tula i oczywiście poczęstowała koleżankę (to chyba za dużesłowo). Po paru godzinach Eleni wylądowała na czworaka nad kibelkiem.

-Ta ruda małpa pewnie czegoś zepsutego mi dorzuciła....

Jednak złe samopoczucie dziewczyny nie było spowodowane nieświerzym jedzeniem. Tak,tak...Eleni była w ciązy!! Roshana też to nieżle zaskoczyło.

Niewiedział co ma w sumie zrobić...Rodzice Elenie wyrzucili ją z domu i nie miała gdzie teraz mieszakć. Roshan postanowił powiedzieć o wszystkim ojcu. Steve mimo,że na początku się wściekł pozwolił dziewczynie przez okres ciązy u nich zamnieszkać,a póżniej się zobaczy....

Tula,która podsłuchała rozmowe zalała się łazami.Teraz już bezpowrotnie straciła względy Roshana. Postanowiła więc porozmawiąc z Lidką,gdyż bardzo sięlubiły. Siostra Roshana też była zdumiona tym co przeskrobał jej brat. Zaproponowała Tuli by wprowadziła się do niej. Wiadomo,teraz w domu jej rodziców zrobi się trochę ciasno....

Biedna Lidka....tyle ma na głowie

Wieczorem gdy Lidka połozyła się wcześniej spać zadzwoniła jej komórka. To był Lucjusz! Chciał się z nią spotkać z jednej z knajpek,ale dlaczego o tak póżnej porze?

Gdy się spotkali Lidka dostała szoku. Lucjusz stałsię wampirem.

-Czy dlatego mnie unikałeś?
-Tak.Wybacz mi,ale podczas przemiany bardzo pragnołem ludzkiej krwi...bałem się,że cie skrzywdze...
-Oh Lucjuszu,a ja bałam się,że nie chcesz mnie już znać...
-Zartujesz?Przecież cię kocham!

Lidka wróciła do domu szczęśliwsza wiedząc,że Lucjuszowi nic nie jest i że nadal ją kocha. Pod domem jednak ktoś czekał....Gilbert...Lidka postanowiła mu opowiedzieć o spotkaniu z Lucjuszem.

--Wybacz,ale ja kocham jego...Czy będziesz zły gdy zaproponuję ci tylko przyjażń?
-Lidko,zawsze traktowałem cie jak przyjaciółkę. Cieszę się,że jesteś szczesliwai zakochana i nigdy bym tego nie zniszczył.

To sięnazywa prawdziwy przyjaciel. Kilka tygodni póżniej,wczesnym rankiem Lucjusz i Lidka spacerowali po plaży. Nagle wampir przyklęknął i podarował jej pierścionek zaręczynowy.

-Lidio Broke czy zechcesz mnie uszczęśliwić i zostać moją żoną mimo mego wampirzego pochodzenia?
-O jezuśku...oczywiście,że tak!Kocham Cię!

Po hucznym wieczorze kawalerskim i paniejskim (z których zdjęcia nie nadają się do publicznego prezentowania ) nadszedł ten szczególny dzień. Slub. Ceremonia odbyła się na cmentarzu (ten klimat) i była bardzo skromna.Tylko najbliższa rodzina.

Noc poślubna.....

.....i pierwsze wspólne śniadanko

MOJE SIMY

Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 30.12.2011 - 19:31
M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem