View Single Post
stare 31.12.2011, 12:29   #1742
elwa17
Guest

Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

milkie_way15 - śliczne widoki Z jednej strony szkoda mi Hanny, ale z drugiej ciesze się bo lubie jak ktoś miesza w życiu simów <wiem, jestem okropna>
shotshe - fajna historia Podoba mi się Amelia, czekam na zdjęcia, kiedy stanie się nastolatką. Ciekawi mnie jak będzie wyglądać ^^

SIOSTRY CZ 3

Julia zamartwiała się o siostrze, która nie wróciła na noc i na dodatek nie odbierała telefonu. Cały czas wyglądała przez okno, w nadzieji, że ujrzy wracającą do domu, całą i zdrową Alę.
[img][/img]
Fakt, Julia była zdzirą, ale dla własnej siostry rzuciłaby się w przepaść, byle tylko włos jej z głowy nie spadł. Zawsze stawała za nią murem i broniła ją jak lwica. Może i to zołza ale zarazem kochana siostrunia
''No nareszcie!'' - krzyknęła Julka, ujrzawszy Alę wchodzącą na posesję.
[img][/img]
Jednak zmartwiła się, bo dziewczyna ledwo trzymała się na nogach (jak się później okazało, John budząc ją wcześnie rano, oznajmił, że musi natychmiast opuścić jego dom. Na pytanie, czy ją odwiezie, tylko się zdenerwował i zaczął krzyczeć, więc Alicja szybko wybiegła z budynku). Siostra zaprowadziła ją do pokoju i załadowała ją do łóżka.
Zadzwoniła również do pracy Ali i poinformowała jej przełożonego, że dziewczyny dziś nie będzie. To samo uczyniła ze swoją szefową.
[img][/img]
Dzień mijał Julii powoli. Cały czas zastanawiała się co przydarzyło się jej siostrze, ale nigdy nie spodziewała się wersji, którą wkrótce usłyszy.
Ala przespała cały dzień, była wykończona. Obudziła się dopiero wieczorem, lecz ciągle wyglądała mizernie. W salonie przywitała ją Julka.
[img][/img]
[img][/img]
(z dymku wynika, że Julka porównywała całą sytuację do jakiegoś filmu )
Zrobiła siostrze coś do jedzenia, po czym zaraz chciała przystąpić do przesłuchania odnośnie minionej nocy. Ala odrazu zbyła siostre tłumaczać, że nie da rady o tym mówić, ale ma się nie martwić.
[img][/img]
[img][/img]
Julii taki obrót spraw w ogóle nie odpowiadał, lecz musiała przystań na prośby siostry odłożenia wyjaśnień. Po skończonym posiłku Alicja wzięła prysznic i znów poszła spać. Julka również położyła się, lecz nie mogła zmrużyć oka, cały czas rozmyślała o siostrze. W nocy udało się jej usłyszeć odgłosy wymiociń z łazienki siostry oraz ciche szlochanie, jednakże uznała, że zostanie w łóżku. . .
CDN

PS
Przepraszam najmocniej jeśli pojawią się błędy w pisowni, ale tak jakoś wyszło, że pisałam na szybcika

Ostatnio edytowane przez elwa17 : 31.12.2011 - 12:32
  Odpowiedź z Cytatem