View Single Post
stare 01.01.2012, 15:46   #4
Gr0sik

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Wasza najlepsza rodzinka?

Moja najlepsza rodzinka to rodzina Chomik . Zaczęłam od dwóch simów - kobiety (Harper) i faceta (Oktawian).. Nie byli małżeństwem, tylko współlokatorami.. jak się pobrali, jeszcze długo nie mieli dziecka, bo chciałam, żeby facet najpierw osiągnął szczyt kariery.. no i osiągnął, babkę w międzyczasie zrobiłam wiedźmą i wreszcie urodziła się córeczka Michelle . Potem podrosła do dziecka i rodzinka mi się znudziła . Nigdy nie doszłam do nawet trzech pokoleń

EDIT:
Znowu zaczęłam grać tą rodzinką ; ). Michelle wyszła za Kostosa (kto czytał "Wędrujące dżinsy"? :pp) i mają dwie córki: Sharon(dziecko) i Bellę (niemowlę). Oktawian już umarł a Harper ma chyba największy możliwy wiek, ciemnoniebieski kolor na paseczku wieku jest ledwo widoczny :p.. Kiedy wreszcie umrze, za dużo ludzi w tym domu -,-... Mają jeszcze kotkę - Miłkę, którą chcę uczynić nieśmiertelną.. czyli ciągle podawać jej karmę życia, której mam spory zapas . Oktawian ma na liście masę bestsellerów a Harper jest artystką (namalowała "Monę Lisę" i "Damę z łasiczką" xDDD).

Ostatnio edytowane przez Gr0sik : 06.06.2012 - 14:22
Gr0sik jest offline   Odpowiedź z Cytatem