Cytat:
Napisał Cholerny Vlad
chciałem w końcu zrobić tak, żebym mógł pobierać dodatki z neta, chociaż i tak sie nie udao...
no, ale problem polega na tym, że bawiłem się plikami d3dx9...dll i resource.cfg
i jakoś sie pobawiłem, że teraz gra na starcie mi sie nie uruchamia :E
próbowałem wklejać, wycinać te pliki, bawić sie, ale gra nadal sie nie włącza
jak na to zaradzić?
|
Z tego, co się orientuję, te wszystkie pliki d3(...).dll wkleja się do folderu Bin każdego z dodatków, tak? W takim razie radziłabym je usunąć (o ile jeszcze tego ie zrobiłeś).
Plik Resource.cfg powinien być TYLKO w folderze Mods (nie pomyl się i przypadkiem nie skopiuj go jeszcze do folderu Packages!). Użyj systemowej wyszukiwarki i po kolei wpisz nazwy tych plików (Resource.cfg, d3(...).dll). Jeśli ten pierwszy będzie znajdował się w innej lokalizacji niż powinien, usuń go albo przenieś we właściwe miejsce (o ile w Mods nie będzie go w ogóle). Jeśli natkniesz się gdzieś na ten drugi, usuń go całkowicie.
Piszesz o bawieniu się tymi plikami (także wycinaniu i wklejaniu), w następstwie czego nie włącza Ci się gra... Jesteś pewien, że przy takim majstrowaniu, nie wyciąłeś lub nie przeniosłeś w inne miejsce jakiegoś ważnego pliku? Może właśnie tym jest spowodowana bezczynność gry...