View Single Post
stare 02.01.2012, 16:12   #2
Filleable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

1.Miałam chłopaka poznanego na wakacjach i przyjaciela też poznanego na wakacjach. Zaprosiłam obu do siebie. Martwiłam się tylko gdzie oni będą spać, bo nie było wolnych łóżek. Pomyślałam sobie, że w razie czego domownicy ustąpią im łóżek, albo goście będą spać w dzień. A oni ANI RAZU w ciągu 3 dni nie poszli spać! Póżniej niejednokrotnie zapraszałam ich do siebie, a oni nadal ani razu nie spali.
2.Moja simka miała się stać dorosła, więc chciałam zrobić imprezę. W moim domu był koleś, który był moim chłopakiem, poznanym na wakacjach, więc przyjechał na 3 dni. Chciałam mieć jak najlepszą ocenę za imprę, więc pomyślałam sobie, żeby była tam tylko reszta rodziny i ten chłopak, więc w tym okienku wybrałam kogoś słaby znanego, żeby nie przyszedł. Gość oczywiście nie przyszedł, a całej rodzinie kazałam się bawić itp. i ocena mi podskoczyła. Pod koniec imprezy ten sam koleś, który w punkcie 1, nie chciał w ogóle spać, poszedł spać. Od razu ocena diametralnie się zmieniła i była najgorsza. Rodzina cały czas się bawiła przy muzyce, telewizorze itp, a koleś w tym samym pokoju smacznie spał. Na dodatek wszystko odbywało się w dzień. Przez niego miałam najgorszą imprezę i złe wspomnienie.

Piękna sygna by Lubie
Filleable jest offline   Odpowiedź z Cytatem