View Single Post
stare 02.01.2012, 20:28   #1777
M3Lcik

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Eyvee-no poprostu zaparło mi dech w piersiach i...się popłakałam! Te pozy nadają historii takiego realizmu...bosko!

Dziś wstawie trzy czesci historii moich rodzinek bo sobie pograłamimamaz 57 zdjęć Wybaczcie,ale już nie chciało mi sięich przerabiać

Rodzina Broke junior

Gdy Lucjusz i Lidka starali się o dzieci,Eleni w tym czasie porodziła syna,któremu nadano imie Kajetan a pieszczotliwie -Szkodnik Z racji tego,że Steve był surowym ojcem stwierdził,że jeżli dzieciaki umiały nawazyćpiwa to niech je teraz wypiją-we własnym M4. Oczywiście sam musiał kupić im mieszkanie,ale znalezienie pracy,wychowanie dziecka iskończenie szkoły to już było ich zmartwienie...

Po ułożeniu Szkodnika spać Młoda Matka brała się zazwyczaj za odramianie lekcji. Widać zmienianie pieluch nie jest takie ciężkie jak zadania domowe...

Roshan też nie radził sobie jakoś szczególnie. Zrobienie dzieciaka było łatwiejsze niż zadania z matmy

Oczywiście dziatkowie nie byli by dziatkami gdyby nie wpadali z odwiedzinami i rozpieszczali wnuka.

Szkodnik strzela bulwersa bo babcia każe zejsc z bujawki.Buuuu...

No ładnie,dziadek kupił Szkodnikowi pluszaka a ten perfidnie go katuje

Roshan postanowił odwiedzić szwagra by prosić go o pomoc w szukaniu pracy...

...ale najwidoczniej woleli poplotkować ogłupotach.Oj panowie...

Szkodnik bawi się ze swoją kuzynką Nefrii.Słodziuchno wyglądają

Oczywiście Eleni i Roshan potrafili się czasem ogarnąć i odegrać rolę dobrych rodziców

No wreszcie mo rzucić pieluchy i butelki po mleku i wybrać się na impreze studniówkową.

A zaraz na drugidzień Kajetan podrósł i stał się...Duzym Szkodnikiem

Mama i tata w pracy więc Duży Szkodnik musi sam o siebie zadbać...

Od kiedy nieletni mają prawo jazdy?

Kajetan Wielki i jego Domowe Królestwo

Proszę,proszę....Młodzi Rodzice już dorośli?

Ale i tak tylko głupoty im w głowie....

Rodzina Broke senior

Wchodzę do domu,patrzę a tam....stara Meggi umiera

Mina zrozpaczonego Steve'go,wszak stracił już drugą żonę

Na smutki jest jedno lekarstwo:bar i dobre trunki. Jeden drink...

...drugi drink...

....trzeci drink...

....i pare drinków dalej Steve zaczepił jakąś młodą,troszkę otyłą damulkę i zaczął pokazywać jej zdjęcia wnucząt.

A potem bez uprzedzenia wypłakał się jej w ramie.

Po dłuższej rozmowie zaproponował jej wprowadzenie siędo siebie by bidulka nie musiała kisić się ze znajomymi w małym mieszkanu. Jemu w sumie też przyda się pomoc w domu.

Damulka zwana Ofelią chyba liczyła na coś więcej niż prace u Steve'go...szczególnie po tym jak dowiedziała się o stanie jego konta bankowego....

....i postanowiła go uwieść. Steve jak każdy starszy mężczyzna połasił się na młodą,krągłą dziewczynę...

Rodzina Wonka

Lidka postanowiła wybrać się z Nefrii w odwiedziny do ojca. Po śmierci Meggi pewnie potrzebował rozmowy. Gdy jednak dowiedziała się,że Steve zakochał się z młodszej kobiecie była oburzona.

Więc gdy Steve poszedł bawić się z wnuczką skoczyła z pazurami na Ofelię.

-Wiem dobrze co kobinujesz wywłoko! Słyszałam o tobie niezbyt pochlebne plotki na mieście i zapewniam cię,że niepozwolę ci oszukiwać mojego ojca!
-Już się boję...Tak owinełam sobie twojego tatulka wokół palca,że prędzej ciebie wydziedziczy niż się mnie pozbędzie,ha!
-Jeszcze zobaczymy...

Lidka wracała do domu mocno wkur*****. Jednak gdy zobaczyła kto czeka na nią pod domem złosc jej mineła. To Tula! Dziewczyna wróciła ze studjów.Wydoroślała i stała się młodą atrakcyjną kobietą. Lidka by zapomnieć o porannej kłótni z Ofelią,zorganizowała na plaży impreze powitalną dla Tuli.

Oczywiście pojawił się na niej Roshan i aż oniemiał z zachwytu na widok Tuli. Od razu do niej przyskoczył i zaczął prawić komplementy.

Tula oczywiście ucieszyła się na widok Roshana i może dałaby się uwieść jego słodkim słówką bo w głębi serca nadal coś czuła do przyjaciela z dzieciństwa,ale zaraz obok pojawiła się Eleni z Kajetanem i Tula darowała sobie dalszą gatkę z Roshanem.

Za to zainteresowała się kimś innym...Gilbert prezentował się jak zwykle bardzo dobrze i nadawał się na obiekt zauroczenia.

Jemu Tula też bardzo przypadła do gustu i resztę wieczoru spędzili na wpatrywaniu się w gwiazdy i rozmowie...ah,jakie to romantyczne

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem