Witajcie w Nowym Roku! ;-)
na początek mała uwaga, post zawiera dość dużo zdjęć
Chciałbym zaprezentować mój najnowszy projekt. Budynek wraz z otoczeniem powstawał prawie rok, ciągle odkładałem go na "potem" lecz teraz przyszła jego kolej
Inwestor
Mexiss-Seamont Estate Properties Sp. z o.o.
Inwestycja
Seamont Estate zlokalizowana jest w małej miejscowości wypoczynkowej położonej u podnóża gór i zarazem u brzegu morza - to połączenie daje wiele możliwości spędzania wolnego czasu, relaksu czy też dzięki swojemu urokowi miasteczko to jest rewelacyjnym kąskiem dla inwestorów w różnego rodzaju obiekty wypoczynkowe.
Seamont Estate zawiera w sobie 80 mieszkań (na 5 kondygnacjach) oraz 4 lokale użytkowe
Budynek został zaprojektowany tak, aby każdy mieszkaniec bądź gość czuł się jak najbardziej komfortowo. Ogrzewane podłogi, obiekt monitorowany 24/7, parking podziemny, plac zabaw dla dzieci, duży odgrodzony od lasu ogród, docelowo również sklepy, studio fitness a także bliskość naturalnego lasu mają czynić inwestycję bardziej prestiżową od konkurencyjnych budynków.
Prezentowany budynek to budynek A, nie wiem jeszcze czy inwestor zdecyduje się na kontynuacje inwestycji
Zapraszam do obejrzenia zdjęć ogólnych budynku ;-)
Zdjęcia nocne
A teraz zapraszam do obejrenia pierwszego wnętrza, jest to biuro nieruchomości zlokalizowane na parterze budynku - lokal użytkowy nr. 1, pow całk 46m2
Kolejnym wnętrzem jest mieszkanie zlokalizowane na 4tym piętrze. Jest to średniej wielkości, 2 pokojowe mieszkanko z osobną kuchnią

Zamieszkuje je młoda para

- dopiero się wprowadzili !!
Dziękuję za poświęcony czas
Proszę o osobne ocenienie budynku ogólnie, lokalu użytkowego i mieszkania.
Z góry dzięki za wszelkie wpisy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku