View Single Post
stare 02.01.2012, 22:37   #144
kubuss

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Gry serii SimCity

Dzięki ja tam zawsze zwracam uwagę na szczegóły. Jak buduję miasto. Więc zyski dosyć łatwo się generuje, wystarczy dobrze podatkami i wydatkami na infrastrukturę, oświatę i edukację manipulować + oczywiście umowy sąsiedzkie. Zalesienie dużo pomaga w środowisku ja mam pasek środowiska tak więcej niż połowę na zielono. Tak samo bezpieczeństwa. Resztę na zielono. Zadowolenie z burmistrza wynosi około 95%. Zanieczyszczenie też jest niskie bo przemysł w dużej mierze jest nowoczesny, mniej jest wytwórczego, a brudnego wcale nie ma. W tej grze trzeba kombinować. Hmm nigdy nie miałem problemu z elektrownią atomową,nawet koło niej mam punkty dostawcze wody No aleje się przydają, w centrum (tam gdzie rondo z pomnikiem) jest największy ruch. W stronę galerii (między blokowiskami) i w stronę dużych marketów (na prawo od ratusza) ino tam aleja nie chciała się zmieścić . No i w stronę sąsiedniego miasta (dużo przemysłu tam jest). No i bardzo pomagają ronda. Bo nie ma aż takich mega korków. Jutro jak znajdę czas to wstawię fotki z tam zadowolenia, wydatków/przychodów, ruch itp. Ta gra jest mega na kombinowanie. Ale da się ją ogarnąć :p
kubuss jest offline   Odpowiedź z Cytatem