View Single Post
stare 03.01.2012, 21:30   #7
Spectrum
Guest

Domyślnie Odp: ---> Seamont Estate by Mexiss - mieszkania bliskie naturze**zawiera wnętrza** <-

To ja ocenię
Budynek, jak budynek, nie zachwycił mnie zbytnio. Po prostu nadal pamiętam Twoje projekty z dwójki, które naprawdę były idealne. Podoba mi się natomiast zagospodarowanie terenu za blokiem, myślę, że można tam wypocząć

Biuro, jest całkiem ładne. Zastanawiam się, tylko dlaczego jest w nim aż tyle kamer do monitoringu. Kamery mogłyby tam być, ale nie takiego typu(te, które zastał użyte w tym pomieszczeniu kojarzą mi się z tymi do monitoringu zewnętrznego)

Mieszkanie na pierwszy rzut oka zrobiło dobre wrażenie. Nie podoba mi się, to, że każde pomieszczenie jest od siebie różne. Lubię jak w mieszkaniu, każde z pomieszczeń jest zaaranżowane w jednym stylu . W salonie jest za dużo tej bladej, choć jaskrawej zieleni i myślę, że pomieszczenie wyglądałoby lepiej gdyby zostały w nim użyte bardziej stonowane barwy Kuchnia za to jest bardzo ładna, choć mała Łazienka kompletnie mi się nie podoba...
Te panele na ścianach odrzucają mnie od tego pomieszczenia. Nie podobają mi się tam również kafelki, które w moim mniemaniu do niczego w tej łazience nie pasują. Do sypialni również mam zastrzeżenia. Ogólnie jako samo pomieszczenie nie jest zła, ale do pozostałych pomieszczeń ona w ogóle nie pasuje. Jest po prostu za bardzo nowoczesna i minimalistyczna.
Wydaje mi się, że sypialnie jest też za duża w porównaniu do innych pomieszczeń.

Pomijając moje uwagi, projekt zrobił na mnie dobre wrażenie. Oceniam na 7/10