View Single Post
stare 05.01.2012, 18:50   #1821
suomii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Siema, stęskniliście się za mną?

elwa17 - bardzo fajne ;p Wcale nie usnęłam .
A i jeszcze chciałabym powiedzieć, że podoba mi się rodzinka Stephenowej ;]

Cz. 1
Cz. 2
Cz. 3
Cz. 4
Cz. 5

Rodzina Craig cz. 6

Teraz mam więcej zdjęć, ale za to nudnych , bo nic się nie dzieje. No to enjoy.

Brian jako wzorowy uczeń miał wielu przyjaciół i wszyscy go lubili. Rodzice pozwolili mu urządzić piżama party na kilka osób.

A że miał ogromną wyobraźnię, to opowiedział historię o duchach. Powiem szczerze, że czasem przerażają mnie te zakończenia

Szczególnie zaprzyjaźnił się z jedną dziewczynką. Miała na imię Adrienne i pochodziła z domu dziecka. Była bardzo biedna, więc Cindy i Weasel często zapraszali koleżankę swojego syna, aby ją porządnie wykarmić i dawali jej nowe, czyste ubrania.

To piżama party, więc trzeba spać.

Mimo, że się starzeli, uczucie Weasela i Cindy nie gasło. Nadal szeptali sobie czułe słówka i chodzili na randki do pubu, lub kina.

Brian zaprosił Adrienne na weekend, ponieważ miał urodziny i poprosił ją, żeby została do niedzieli, stwierdzając, że będą się świetnie bawić.

Nawet dał jej prezent. Swojego ulubionego misia.

No i chłopiec w końcu stał się nastolatkiem. Nawet się sprzątacz na zdjęciu załapał

Brzydal :c

Okazało się, że Adrienne też ma urodziny. Bardzo się ucieszyli, bo będą mogli być razem w klasie.

Jeszcze tego samego wieczora rodzice wyjechali na darmowe wakacje. Błąd... Brian urządził w domu dziką imprezę.

Wszyscy tańczyli w piwnicy, gdzie znajdował się barek z alkoholem. Młodzież postanowiła zaszaleć i wypili kilka drinków, jednak to już było wystarczająco dużo, by namieszać im w głowach...
Adrienne wyznała Brianowi, że jej się podoba... Powiedziała, że bardzo zależy jej, żeby nie kończyli znajomości, nawet jak ich drogi się rozejdą i wyjadą do innych miast na studia. Brian przyrzekł dziewczynie, że może mu zaufać.

Niestety zabawa nie trwała długo. Wkrótce zjawili się rodzice, zawiadomieni telefonem od sąsiada. Brian dostał szlaban.

Ale jak to nastolatek, i tak zrobił po swojemu. Rano obdzwonił pół szkoły i urządził kolejne przyjęcie. Weasel był wściekły...

Kiedy przyszli znajomi, okazało się, że trzej koledzy Briana bardzo lubią muzykę. Zrobili małą próbę w piwnicy i świetnie się dogadywali.

O Adrienne też nie zapomniał. Wręczył jej kwiaty i zaprosił na studniówkę... Dziewczyna się zgodziła, ale powiedziała, żeby jej nie podrywał.

Weasel popatrzył na nich ze skwaszoną miną, ale uświadomił sobie, że jako nastolatek był taki sam. Też urządzał imprezy, uciekał z domu, a nawet robił psiukusy sąsiadom.

Postanowił wybaczyć synowi, ale ten musiał obiecać, że posprząta po imprezie i trochę się opanuje.

I wszyscy żyli dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo i szczęśliwie

No i to na razie tyle. Kolejną część wrzucę jak najszybciej, bo jakoś tak chce mi się grać ostatnio

Ostatnio edytowane przez suomii : 06.01.2012 - 17:39
suomii jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.