View Single Post
stare 08.01.2012, 08:58   #16
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Fabryka Scheiße (TS2)

Cytat:
Napisał MoD
@up - paczek nie trzeba, ale pomagają; w sumie wystarczy tylko jedna podstawowa - ta od decorgal (MTS).
A ja znowuż stawiam na Maxisa i np. przy robieniu zdjęć do prezentacji mojej Esmee użyłam tej świetnej paczki z animacjami z gry Bardziej znane są co prawda paczki od jaydee, ale w tej od aikei łatwiej mi się jest połapać
Cytat:
Napisał Szajse
Mi tam się podobają te tekstury od CoolSims
Uwierz, mi do pewnego momentu też się podobały Potem się wkręciłam w tekstury pooklet/nouk i imo nie ma na necie lepszych (oprócz tego najlepszy MM ma simgaroop, curls od Nymphy też są niezłe i strasznie jeszcze podobają mi się niektóre tekstury przy płatnych fryzurach od Rose)
Cytat:
Plan zdjęciowy... nie bardzo rozumiem o co chodzi. Wiem co to jest, ale nie wiem jak to zrobić w grze O.O
Wprowadzić Simkę na pustą parcele, włączyć wolną wolę i robić jej zdjęcia potrafi każdy laik. Postaw na coś więcej i wymyśl sobie jak chcesz przedstawić Simkę i wkomponuj ją w odpowiednie tło. Beztroska marzycielka może leżeć na trawce z książką, otoczona drzewami i kwiatami albo może łapać motyle o poranku w swoim ukwieconym ogródku.
Coś w ten deseń. Takie prezentacje się lepiej ogląda, uwierz.

Ostatnio edytowane przez Liv : 08.01.2012 - 09:04
Liv jest offline