View Single Post
stare 08.01.2012, 13:00   #243
Avis

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Mam pytanie. Do przedwczoraj grałam bez żadnych dodatków z neta. Lustra w grze nie odbijały obrazu nawet po majstrowaniu z kodami. Zainstalowałam makijaż z internetu, to nagle zaczęły działać jak powinny. Co więcej, wcześniej zanim gra się zapisała mijał chyba kwadrans, teraz wszystko idzie szybko. Czy to możliwe, że wpłynął na to ściągnięty makijaż? A, i jeszcze jedno- kiedy moja simka wraca z pracy z przyjacielem, to on siedzi u niej po pięć dni i nie robi nic poza graniem w szachy z jej sąsiadami(ona ma mieszkanie). Nie można ich pożegnać, bo nie chcą odejść od gry. Dopiero po kilku dniach wstają sami z siebie. Co zrobić aby sobie poszli? Bo zanim jeden sobie pójdzie, to ona przyprowadza trzech następnych i tłok się robi.

EDIT: Dzięki Liv. Co do luster- nie grzebałam w ustawieniach, więc nie wiem czemu nagle zaczęły odbijać obraz. Czas zapisywania- zmienił się bardzo, a instalowałam tylko makijaż, ale nie narzekam . Klub miłośników gry w szachy- zrobiłam jak napisałaś, już go nie ma. Jeszcze raz dziękuję.

Ostatnio edytowane przez Avis : 09.01.2012 - 15:53
Avis jest offline   Odpowiedź z Cytatem